Cumartesi, Nisan 27, 2024

Colorful Yeni iGame GTX 1080 Ti Ekran Kartını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli ekran kartı üreticisi olan Colorful yeni iGame GTX 1080 Ti üst düzey ekran kartını duyurdu. Tasarım açısından çok zarif ve başarılı duran kart, kullanıcılarına LED’ler ile ayrı bir zevk yaşatacak.

Colorful iGame GTX 1080 Ti özellikleri

Bir çok yönden diğer 1080 Ti kartlara göre benzersiz olan iGame, üç yeni 92 mm fanın bulunduğu soğutucu tasarımı ile geliyor. Firma bu tasarıma ‘Shark Bionics‘ adını veriyor. Aynı zamanda kartın tamamının kırmızı ışık ile parladığını görebilmek mümkün.

Ek olarak iGame GTX 1080 Ti‘da olan müthiş bir özellikten bahsetmek istiyorum. Kart bizlere GPU kullanımını, sıcaklık seviyesini, fanların durumunu ve güncel saat hızını üzerinde bulunan LCD ekrandan gösterebiliyor. Bu şimdiye kadar üretici firmalara arasında yapılmış bir ilk.

COLORFUL GeForce GTX 1080 Ti iGame

Ayrıca tüm GTX 1080 Ti‘lar arasında en gelişmiş aşamalı tasarıma sahip olan PCB,  16 + 2 fazı ile özel görünüyor. Bu yolda tek rakibi ise ZOTAC’ın geliştirmiş olduğu Extreme serisidir.

COLORFUL GeForce GTX 1080 Ti iGame 002

Ekran kartı ne zaman çıkıyor ?

Gelen son bilgilere göre iGame GTX 1080 Ti Nisan ayında satışa çıkacak. Fakat net bir satış tarihi bulunmuyor. Ayrıca bu modelin Çin’de bulunacağının altını çizelim. Şimdiye kadar Colorful firması Türkiye’de satış yapmamıştı. Bakarsınız inceleme için elimize ulaşır.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

11 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler