Perşembe, Nisan 18, 2024

ColorOS 13 için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo bugün, yeni nesil kullanıcı araüyüzü ColorOS 13’ün lansman tarihi hakkında bir açıklama yaptı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre 18 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan lansman etkinliğinde ColorOS 13 kullanıcı arayüzü kullanıma sunuluyor olacak.

ColorOS 13 kullanıcı arayüzü isminden de anlaşılacağı üzere Android 13 işletim sistemini temel alıyor ve Oppo konu hakkında; “Android 13’ün temel güvenlik ve gizlilik özelliklerini entegre ediyor ve Google’ın Material You ürününe benzer özelleştirmeler sağlıyoruz” dedi.

ColorOS 13 neler sunacak?

ColorOS 13 Kullanıcı Arayüzü, büyük ekranlı cihazlarda daha iyi bir deneyim sunabilmek için gelişmiş verimlilik ve üretkenlik için birden fazla cihaz arasında kesintisiz bağlantı sağlamak üzere dizayn edilmiş yeni bir tasarım ve özelliklerle beraber gelecek.

ColorOS 13’ün kararlı sürümünün ne zaman kullanıma sunulacağını henüz bilmiyoruz fakat Çin, Avustralya, Fransa, Endonezya, Malezya, Tayland, BAE ve Vietnam bölgesindeki Oppo Find N, Find X5 veya Find X5 Pro’ya sahip olan kullanıcılar Beta programına katılarak test etmeye başlayabilirler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler