Çarşamba, Nisan 24, 2024

Corsair, Xbox One Donanım İş Ortağı Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen X018 konferansı ile duyurulan Xbox için klavye ve mouse desteği, donanım üreticileri ekseninde hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Xbox One’a gelecek olan klavye ve mouse desteği için Corsair, Xbox One donanım iş ortağı oldu.

Microsoft, oyun konsolu kanadında önemli adımlar atarak oyuncuları Playstation tarafından kendi yanına çekmeye çalışıyor. Oldukça başarılı hamleler ile emin adımlarla ilerleyen firma, daha önce duyurusu yapılan Xbox One için klavye ve mouse desteğini hayata geçiriyor. Birkaç farklı donanım üreticisi ile anlaşmalar gerçekleştiren Microsoft, bu kez dünya devi Corsair ile masaya oturdu.

corsair xbox one donanım iş ortaklığıi

Duyuru ile birlikte Corsair, kablolu ve kablosuz klavye, mouse ürünlerinin hemen hepsine Xbox One uyumluluğu ekleyecek ve kendine yeni bir pazar açacak. Her ne kadar klavye ve mouse desteği net olsa da, Xbox One üzerinde bu ürünlerin RGB aydınlatma sunup sunmayacağı belirsiz. Şimdilik sadece Razer tarafında sunulan bu RGB desteği muhtemelen ilerleyen zamanlarda Corsair için de eklenecektir.

Fortnite, Warframe ve Minecraft gibi oyunlar ile desteklenecek olan Xbox One klavye ve mouse desteği, yarın çıkacak olan güncelleme ile kullanıcılara sunulacak. Microsoft, Xbox One kullanıcılarına PC kontrol deneyimi sunarken, aynı zamanda Xbox ve PC entegrasyonunu da destekleyecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler