Cuma, Mayıs 3, 2024

Counter Strike 2 Korsana Yenildi! Oyun Çıkmadan Kırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Counter Strike 2 kısa süre önce duyuruldu. Valve, beklediğimize değer bir oyunun geleceğini de net olarak göstermiş oldu. Kaplamalar kısmında yapılan yenilikler, yeni harita görünümleri ve grafikler, değişen animasyonlar ile efektler ve çok daha fazlası.

Oyunun ne zaman çıkacağına ilişkin de bilgi verilmişti. Yaz aylarında çıkması beklenen yeni Source 2 sürümünün tüm bu yenilikleri ise sınırlı test ile denemeye açıldı. Valve, sınırlı test sürümüne katılacak oyuncuları da kendisi seçeceğini söylemişti. Fakat hiç beklenmedik bir durum yaşandı ve Counter Strike 2 torrent ortaya çıktı.

Counter Strike 2 Torrent Alemine Giriş Yaptı

Kısa süre önce oyunun internete sızdığı ortaya çıktı. Sızan torrent dosyalarına bakıldığı zaman, Valve tarafından da söylendiği gibi 18 GB üzerinde dosya boyutunun olduğunu görüyoruz. Net olarak dosyaların içerisinde cs2.exe dosyasının olduğu anlaşılıyor.

Kullanıcı yorumlarına bakacak olursak Counter Strike 2 torrent sürüm üzerinden tek başına ya da botlarla oynamak mümkün. Muhtemelen sınırlı test sürümünde yer alan kullanıcılardan biri ya da birileri oyunun internete sızmasına neden oldu.

Counter Strike 2

Ama şunu da unutmamak lazım CS2 torrent dosyaları gerçekten oyuna ait demek mümkün değil. Geçmişte de örneklerini gördüğümüz gibi yine kullanıcıları kandırma odaklı olarak CS2 adı altında sahte torrent dosyaları sunulmuş olabilir.

Zaten oyunun ücretsiz olacağını düşünecek olursak, kısa süre sonra oyunun internete sızdırılması haberleri de önemini yitirecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler