Perşembe, Mart 28, 2024

Crysis 4 Duyuruldu! Ne Zaman Geliyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı oyunlar vardır unutulmaz. Tekrar tekrar oynarsınız ve ne zaman yenisi gelecek diye beklersiniz. İşte o oyunlardan biri Crysis. Türk asıllı firma Crytek tarafından sunulması mı yoksa oyunun gerçekten çok iyi olması mı buna neden oldu bilmiyoruz ama seri unutulmadı. Fakat ne yazık ki uzun süredir yeni bir oyun gelmiyordu. Şu sıralar ise beklenen haberi aldık. Crysis 4 duyuruldu.

Serinin devam edeceğini de resmen öğrenmiş olduk. Zaten devam etmeyi kesinlikle hak eden yapımın detaylarına ve ne zaman çıkacağı konusuna geçelim.

Crysis 4 Geliyor! Hazırlıklara Başlayalım

Serinin devam oyunu, her zaman olduğu gibi çok iddialı gelecek. Oyun için şu an resmi bir detay yok. Ama paylaşılan bir video var. Sadece 46 saniyelik olan video, “iddialı gelecek” yorumunu yapmamıza neden oldu.

Kaçırmayın: Nvidia RTX 3050 İncelemesi

Oldukça etkileyici olan videoda asıl merak ettiğimiz sorunun cevabı da yok. Crysis 4 ne zaman çıkacak?

Şimdilik çıkış tarihi konusunda kesin bir bilgi veremiyoruz. Hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini gördüğümüz oyunun, yakın zamanda çıkış yapacağını düşünüyoruz. Crytek belli hazırlıkları yapmış olmasa, oyun için bu denli iddialı bir tanıtım videosu paylaşmazdı diye düşünüyorum.

Kesin tarih geldiği zaman sorunun cevabını sizlerle paylaşıyor olacağız. Şimdilik bu etkileyici video ile idare edelim. Bu arada videoyu dikkatli izlerseniz bazı detayları yakalayacağınıza da eminim.

Video ünlü nano kıyafetimizden bazı ipuçları verilmiş. Yavaşlatıp izlediğiniz zaman nano kıyafet kaskımızın, yerde olduğunu görüyoruz. Daha çok bir yıkımı işaret eden detaylar var. Gerisini bekleyip görelim derim.

Crysis 4

Crysis 4 için her yeni detayda sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz. Şimdilik serinin devam edeceğinin mutluluğunu yaşamak bile güzel.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler