Cumartesi, Temmuz 27, 2024

CS 2 Çıkış Tarihi için Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CS 2 için bekleyiş sona ermek üzere. Oyunun duyurulmasının hemen arkasından yapım için kapalı beta süreci zaten başlamıştı. Fakat oyunun herkes için ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi verilmemişti. Merakla CS 2 çıkış tarihi için açıklamaları beklerken, beklenen haber geldi. CS:GO’nun önemli maç yorumcularından Jason O’Toole ve Janko Paunoviç, oyun için çıkış tarihini ortaya koydu.

CS 2 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Oyunun çıkış yapması için çok bir zaman kalmadığını söylemek lazım. Zira söz konusu yapım için yapılan açıklamalara bakacak olursak oyun Eylül ayında gelecek. Eylül ayının kaçında yayınlanacak bilgi yok ama bu konuda da sızıntılar ay sonunu işaret ediyor. Jason O’Toole ve Janko Paunoviç tarafından yapılan açıklamada da Eylül ayı işaret ediliyor ama net olarak gün verilmiyor.

Verilen bilgilere göre Eylül ayı içerisinde oyunun herkese açık olarak betası sunulacak. Hemen sonrasında ise Ekim ayında oyunun tamamlanmış olan sürümünün yayınlandığını göreceğiz. Yani açık beta sürümünün de çok uzun süre devam etmeyeceğini belirtelim. Bu bilgilerden yola çıkarak kısa süre içerisinde herkese açık olarak oyunu, en azından beta sürümünde deneyimleyebileceğiz.

CS 2

Ekim ayında kararlı sürüm çıkana kadar oyunda birçok ek değişikliğin yapılması da bekleniyor. Tabii ki şu an CS 2 için resmi çıkış tarihi konusunda Valve cephesinden bir açıklama gelmediğini de hatırlatalım. Muhtemelen yakın zamanda CS 2 için daha fazla resmi açıklamayı da göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler