Çarşamba, Mayıs 8, 2024

CS2 PARİS 2023 Kapsül İndirimleri Bitti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tüm CS severlerinin bildiği üzere Valve, günümüze kadar hemen hemen her yıl ‘Major’ adı verilen CS:GO turnuvaları düzenledi. 2013 yılından bu yana gelen gelenek, CS2’de de bozulmadan devam edecek. Yüklü miktarda para ödülü ve prestijin bulunduğu bu turnuvada Valve, turnuvaya katılmaya hak kazanan takımların logolarını ve oyuncuların imzalarını barındıran stickerların bulunduğu kapsülleri oyuna ekliyor.

2023 yılında düzenlenen Major turnuvası, 8 Mayıs – 21 Mayıs tarihleri arasında Paris’de yapıldı. CS:GO’nun son Major’u olan bu turnuvanın finali anlık 1,52 milyon izleyiciye kadar ulaşmıştı.

Ben de başta olmak üzere birçok kişi, her yıl turnuvanın kapsüllerine yatırım yapıyor. Valve’ın geleneği haline gelen Major turnuvalarına ait kapsüller ise turnuva bitiminde belirli olmayan bir süreliğine indirime giriyor. Ancak Paris 2023 Kapsülleri hiçbir yatırımcının beklemediği kadar uzun sürdü.

23 Haziran’da başlayan %75’lik Paris 2023 Kapsül indirimi, bugün yani 6 Ekim tarihinde sabah saatlerinde son buldu. Oyun içerisinde ilk dönemde 5,95TL’den, daha sonra 6,55TL’den satılan kapsül indiriminin bu kadar uzun sürmesi yatırım yapanları paniğe soksa da, telaşlanmayın, bir eşya ne kadar enderse fiyatı o kadar değerlenir.

PARİS 2023 Kapsül İndirimi Sonrası Bizi Neler Bekliyor? 

İndirim biter bitmez, CS2 oyuncuları Steam Topluluk Pazarında bulunan kapsüllere akın etmeye başladı. Arz – Talep dengesine yetişemeyen kapsüllerin de fiyatı kısa sürede artış gösterdi. Bunlara örnek verecek olursak;

Paris 2023 Kapsülleri

Paris 2023 Efsaneler Çıkartma Kapsülü

  • İndirim Öncesi: 7,06TL
  • İndirim Sonrası Maksimum: 8,01TL
  • Şu anki Fiyatı: 7,67TL

Paris 2023 Kapsülleri

Paris 2023 Meydan Okuyanlar Çıkartma Kapsülü

  • İndirim Öncesi: 6,81TL
  • İndirim Sonrası Maksimum: 7,72TL
  • Şu anki Fiyatı: 7,54TL

Paris 2023 Kapsülleri

Paris 2023 Mücadeleciler Çıkartma Kapsülü

  • İndirim Öncesi: 6,90TL
  • İndirim Sonrası Maksimum: 8,34TL
  • Şu anki Fiyatı: 8,17TL

İndirim sonrası Kapsül fiyatları, Steam Topluluk Pazarında şu anlık düşmeye devam ediyor ancak ileride ne olacağı belirsiz. Eğer fiyat düşmeye devam ederse ve belirli miktarlara ulaşırsa, ben elimdeki kapsüllere ekleme yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Satmaya başladınız mı yoksa bekleyecek misiniz? Yorumlarda tartışalım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler