Bunu yazdığıma neredeyse inanamıyorum ama Cyberpunk 2077 yine ertelendi.
CD Projekt, oyunun uzun zamandır beklenen PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerinin artık “2022‘nin ilk çeyreğine” kadar çıkmayacağını söyledi.
Yeni bir tarih verilmedi. CD Projekt, “Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt’ın konsollar ve PC için yeni nesil güncellemeleriyle ilgili önemli bir güncellememiz var” diye yazdı. “Her iki oyunun gelişimini denetleyen ekipler tarafından sağlanan önerilere dayanarak, sürümlerini 2022’ye kadar ertelemeye karar verdik.
“Cyberpunk 2077 için şu anki hedefimiz 2022’nin ilk çeyreği ve The Witcher 3: Wild Hunt için 2022’nin ikinci çeyreği.
“Uzatılmış bekleyiş için özür dileriz, ancak bunu düzeltmek istiyoruz.”
CD Projekt’e Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3’teki yeni güncellemelerinin 2021’de gelip gelmeyeceği soruldu. Şirket, yatırımcılara 2022’den önce geleceklerini “tam kesin olarak söyleyemediklerini” söyledi, ancak bu yıl çıkış yapmasını hedefliyoruz demişlerdi.
IMPORTANT PRODUCTION UPDATE pic.twitter.com/KOnaIVOt4v
— CD PROJEKT RED (@CDPROJEKTRED) October 20, 2021
Yorum Yaz