Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Flight Simulator Reno Air Races için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft’un en popüler oyunlarından Flight Simulator için Reno Air Races DLC’si Xbox tarafından resmi olarak duyuruldu. Microsoft Flight Simulator Reno Air Races, 18 Kasım 2021 itibariyle 59,99 Amerikan Doları fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak.

Reno Air Races genişlemesi, “tam çevrimiçi yarış deneyimi” sunan 40 resmi lisanslı uçağı içerisinde barındıran Reno Air Races: Full Collection paketi ile birlikte geliyor olacak. Full Collection paketi için uçak koleksiyonu, “10 Kuzey Amerika P-51 Mustang, 10 Kuzey Amerika T-6 Teksaslı, 10 Aero L-39 Albatros’ ve 10 Aviat Pitts Special S1S”den oluşuyor.

Uygun fiyat arayanlar için; Reno Air Races: Genişletme Paketi

Bir oyunun fiyatını yalnızca DLC’ye harcamak istemeyenler için Asobo Studio, yalnızca 19,99 Dolar fiyat etiketine sahip Reno Air Races: Genişletme Paketi’ni de satışa çıkarıyor. Paket içeriğinde “dört son derece ayrıntılı başlangıç uçağı” ve çevrimiçi çok oyunculu oyun imkanı yer alıyor.

Xbox, Reno Air Races için çıkış tarihinin yanı sıra, mevcut tüm oyuncular için ücretsiz bir güncelleme olacak Microsoft Yılın Uçuş Simülatörü Oyunu sürümünü de duyurdu. Oyunculara bir teşekkür olarak, bu GOTY sürümü, oyuncuların keşfetmesi için beş yepyeni uçak, sekiz yeni havaalanı ve dokuz yeni fotogrametri şehri içeriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler