Cuma, Nisan 26, 2024

Salt and Sacrifice, PC’de Epic Games Store’a Özel Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Salt and Sacrifice‘ın PC versiyonu, 2022’nin ilk çeyreğinde platforma çıktığında yalnızca Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

Haziran 2021’de Summer Game Fest sırasında duyuruldu ve PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC (Epic Games Store aracılığıyla) çıkış yapacak.

salt and sacrifice

Souls benzeri platform oyunu Salt and Sanctuary ve merakla beklenen devamı Salt and Sacrifice‘ın geliştiricisi Ska Studios, oyunun PC versiyonunun Epic Games Store’a özel olacağını duyurdu.

Oyunun henüz kesin bir çıkış tarihi yok, ancak 2021’in ilk çeyreğinde hem PC hem de PS5’te piyasaya çıkmayı hedeflediğini biliyoruz. Lansman sırasında İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca ve Portekizce dillerinde de sunulacak.

Bu noktada, orijinal Salt and Sanctuary oyununun sonunda Nintendo Switch’e (ve Steam’e) geldiğini belirtmekte fayda var, bu nedenle çivi gibi sert platformer takibinin diğer platformlara da geldiğini görebiliriz.

Oyunda, Alterstone Kingdom’da suçlular cezaları için iki seçenekle karşı karşıyadır: ölüm veya hizmet. Çoğu idamı tercih ediyor, ancak “cesur bir azınlık” 20 tür Büyücü avlamakla görevlendirilen İşaretli Engizisyoncular olarak yaşamayı seçiyor.

Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger veya Sage olmak üzere sekiz başlangıç ​​sınıfından birini seçebileceksiniz, ardından Magebane Rite’a katılabilecek ve sizi yaşam ve yaşam arasında bir akış durumuna sokan Spellmarked’dan ayrılabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler