Cuma, Nisan 19, 2024

Outriders PC için Xbox Game Pass’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Outriders, Microsoft’un abonelik hizmetine geliyor. Konsolda kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Oyun ilk olarak 1 Nisan’da PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıktı.

wallpapersden.com outriders 2020 game 1280x720

Square Enix ve Microsoft, Outriders‘ın PC için Xbox Game Pass yolunda olduğunu ve hizmete yarın (19 Ekim) ulaşacağını duyurdu. Ayrıca, Steam’de People Can Fly’ın aksiyon oyununu oynuyorsanız, Microsoft Mağazası aracılığıyla ilerleme kaydeden herkesle çapraz oynamanın keyfini çıkarmanızı sağlayacak yeni bir yama indirebilirsiniz.

Outriders‘ı hatırlıyor musunuz? Bilirsiniz, piyasaya çıktığı ilk ayda dünya çapında 3,5 milyondan fazla oyuncu gören tuhaf Square Enix oyunu? Microsoft, oyunun yarın PC için Xbox Game Pass’e geleceğini duyurduğu için şimdi birkaç oyuncu daha çekmesi muhtemel.

Başlığa aşina değilseniz, oyun bir bilim kurgu dünyasında geçiyor ve çeşitli sınıf yapıları oluşturmak için bir ilerleme sistemi ve eşyalandırma seçeneklerine sahip bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur.

Steam’de oynuyorsanız, oyunu Microsoft Store sürümüyle eşleştirmenize izin verecek ve Microsoft’un başlatıcısında oyunu oynayan herkesle çapraz oynamanıza olanak tanıyan oyun için yeni bir 4.8 GB yama indirebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler