Salı, Nisan 23, 2024

DayZ ve Final Fantasy IX, Xbox Game Pass’e Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft beyciğim, bu ay itibari ile DayZ, Final Fantasy IX ve Red Dead Redemption 2 oyunları dahil olmak üzere toplamda dört adet oyunun Xbox Game Pass konsoluna geleceğini resmi olarak paylaştı. İşte Xbox oyuncuları için yaklaşmakta olan oyunlar ve ne zaman geleceği konusunda tarihler:

DayZ – Mayıs 7

Bir sunucudaki 60 oyuncunun her birinin tek bir hedefi takip ettiği, affetmeyen, otantik, açık bir dünya oyunu: Herhangi bir şekilde, mümkün olduğunca hayatta kalın. Yüzeysel ipuçları, ara noktalar veya size verilen yardımlar yoktur. Her karar, hataların ölümcül olabileceği tasarruflar ve ekstra hayatlar olmadan önemlidir. Seçimleriniz ve kararlarınız tamamen benzersiz bir oyun deneyimi yaratacak.

Red Dead Redemption 2 – Mayıs 7

Uyarı: Bu oyun Xbox Live Gold özelliği gerektiriyor.

1899 Amerikası. Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçak birer haydutlar. Federal ajanlar ve ulusun en iyi kelle avcıları ile topuklarında toplanan çete, hayatta kalabilmek için Amerika’nın engebeli kalbi boyunca bir yerleri soymalı, bir şeyleri çalmalı ve sürekli biri ile savaşmalıdır. Derinleşen iç bölünmeler çeteyi parçalamakla tehdit ederken, Arthur kendi idealleri ve onu yetiştiren çeteye sadakat arasında bir seçim yapmalıdır. Red Dead Online’a erişim dahildir (Xbox Live Gold gereklidir).

Final Fantasy IX – 14 Mayıs

Zidane ve Tantalus Tiyatro Topluluğu İskenderiye’nin varisi Prenses Garnet’i kaçırdılar. Ancak prensesin kendisi kaleden kaçmayı arzulamaktaydı. Alışılmadık bir dizi koşullar sayesinde, o ve onun kişisel bekçi, Steiner, Zidane ile kaleden kaçtı ve müjdelenen Final Fantasy serisi bu klasik giriş ile inanılmaz bir yolculuğa yola çıktı.

Fractured Minds – 19 Mayıs

Fractured Minds, kaygı ve zihinsel sağlık sorunlarını araştıran sürükleyici bir sanatsal kısa oyundur. Bu koşullarla ilişkili günlük zorlukları yaşamak için insan ruhuyla bir yolculuğa çıkın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler