Cuma, Nisan 26, 2024

Forza Street Yayında ! Ücretsiz İndirebilirsiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Forza Street, Forza serisini akıllı telefonlarına taşımak isteyen oyun tutkunları için yayına açıldı. Ücretsiz olarak yayına açılan oyun, kısa süreliğine oyun içi hediyeler de veriyor.

İlk olarak Xbox ile Samsung’un anlaşması nedeniyle sınırlı bir şekilde Android için yayınlanan oyunun diğer platformlar için ne zaman yayına açılacağını merakla beklemekteydik.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru 5 Mayıs’ı işaret etmişti. Beklendiği gibi oldu ve yapım hem iOS için hem de Windows 10 için sunuldu.

Forza Street’i ilk ay indirirseniz hediyeler var!

Ücretsiz yayınlanan yapım için bir de kampanya başlatıldı. Oyunu ilk 30 gün içerisinde indirirseniz, (yani 5 Haziran tarihine kadar oyunu indirirseniz) Ford GT aracı kilidi açık bir şekilde size verilecek ve oyun içi para elde edeceksiniz.

Android, iOS ve Windows 10 kullanıcıları için geçerli olan bu kampanyada Samsung sahipleri daha avantajlı.

Forza Street

Elinizde Samsung bir cihaz varsa ve oyunu Galaxy Store üzerinden indirirseniz Fort GT, Ford Mustang GT araçlarına sahip olacaksınız ve daha fazla oyun içi para verilecek.

Eğer Galaxy S20 kullanıcısıysanız daha da şanslısınız. Bu iki ara üstüne bir de Chevrolet Corvette C6’ya ulaşmış ve daha fazla oyun içi paraya alacaksınız.

İndirme Linkleri

Forza Street iOS

Forza Street Android

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler