Perşembe, Mart 28, 2024

Demon Turf PC, Nintendo Switch ve Xbox Series X için duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fantastik bir dünyaya hoş geldiniz. 1000 yaşında olan genç bir iblisin bu dünyayı ele geçirerek kraliçe olmaya çalışacağı platform oyunu Demon Turf  PC, Nintendo Switch ve Xbox Series X için duyuruldu. İsterseniz detaylara geçelim.

Demon Turf nedir ?

Fabraz tarafından geliştirilen bu oyunda Beebz isimli karakter ile Demon Turfs‘ı ele geçirmeye çalışacaksınız. Macera boyunca farklı liderlere sahip olan çetelerle savaşacak ve İblis Kralı yenmeye çalışacaksınız.

Oyunda kontrol noktalarını ele geçirip istediğiniz yere yerleştirme imkanı da bulunuyor. Nedir bu özellik diyenler için kısaca açıklayalım. Bu özellik, istediğiniz yere yerleştirdiğiniz kontrol noktaları aracılığı ile oyun içerisinde bulunan zor görevleri daha rahat bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak.

Demon Turf 1

Oyunun grafiklerine bakacak olursak 3D bir dünyada 2D karakterlerin bizlere sunulduğunu görüyoruz. Oldukça renkli grafiklere sahip olan bu oyunun 2020 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Oyunu fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler