Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Detective Pikachu Returns Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo, Detective Pikachu Returns’u duyurdu. Nintendo, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik düzenledi. Bu etkinliğin ismi ise Nintendo Direct’idi. Biz de burada açıklanan oyunlarla ilgili çokça haber yaptık. Nintendo, aynı etkinlikte önemli bir oyunu daha duyurdu. Bu oyun, ilki Nintendo 3DS için çıkmış olan Detective Pikachu’nun yeni oyunu oldu oldu.

detective pikachu 2

Yaptıkları duyuruda bu oyunun serinin devam oyunu olduğunu söylediler. Detective Pikachu’nun ilk oyunu 2016’da çıkmıştı. Ardından oyun ile aynı ismi taşıyan bir film de yaptılar. Bu film de 2019’da çıktı. Ayrıca şirket, yaptıkları bu duyuruda oyun için bir çıkış tarihi de verdi.

Detective Pikachu Returns Ne Zaman Çıkacak ?

Nintendo, oyunu duyurdukları bu yeni fragmanla birlikte oyun hakkında yeni bilgiler de verdi. Oyun, aslında film ile aynı hikayeyi temel alıyor. Oyunda Tim adında bir başkarakterimiz var ve bu karakter babasını bulmaya çalışıyor.

detective pikachu 3

Bu arayışa da Detective Pikachu da yardım edecek gibi gözüküyor. Şirket, oyunun çıkış tarihini 6 Ekim olarak açıkladı.

Detective Pikachu Returns, 6 Ekim’de Nintendo Switch için piyasaya çıkacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler