Cuma, Mart 29, 2024

Doğrulandı: OnePlus Watch, 2021 Yılında Tanıtılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus‘ın bir akıllı saat üzerinde çalıştığına dair söylentiler, bir süredir bu turları yapıyor ve herkes şirketin OnePlus 8T serisiyle birlikte tanıtmasını beklerken, Shenzhen merkezli teknoloji şirketinin lansmanı gelecek yıla ertelediği bildirildi. Geçen hafta OnePlus CEO’su Pete Lau, bir akıllı saat üzerinde çalıştığını ve şirketin ekosistemlerde daha iyi cihaz birlikte çalışabilirliği için Google’ın WearOS ekibiyle çalıştığını dile getirdi. Bugün Pete Lau, şirketin ilk akıllı saatini ne zaman bekleyebileceğimiz konusunda bize daha fazla ayrıntı verdi.

CEO Pete Lau, Twitter hesabında akıllı saatinin gelecek yılın başlarında piyasaya çıkacağını doğruladı, ancak kesin tarihi belirtmedi ve bizi tam olarak ne zaman satın alabileceğimiz konusunda karanlıkta bıraktı. Daha da hayal kırıklığı yaratan şey, saatin nasıl görüneceğini bilmiyor olmamız. Neyse ki, genel tasarım hakkında, analist Max Jambor’un söylentileri ile bir fikrimiz var.

OnePlusWatchOld
Doğrulandı: OnePlus Watch, 2021 Yılında Tanıtılacak 2

Tahminlere göre OnePlus Watch, Samsung Galaxy Watch Active gibi dairesel bir tasarıma sahip olacak ve Apple Watch’un aksine kare tasarıma sahip olacak. Bu arada, OnePlus’ın kardeş şirketi OPPO da bu yılın başlarında bir akıllı saat yayınladı, ancak kare bir tasarıma sahip olduğu için, bu ikisi birbirine çok benzeyen OPPO Find X2 ve OnePlus 8 Pro’nun aksine birbirinden farklı görünecek. . Önümüzdeki günlerde akıllı saatle ilgili daha fazla detayın çevrimiçi ortamda ortaya çıkacağına bahse girmeye hazırız. İçiniz rahat olsun, saatle ilgili en son gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler