Cuma, Mart 29, 2024

EA Access çok yakında Steam’e geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce de yapmış olduğumuz haber doğrultusunda EA Access‘in Steam‘e geleceğini belirtmiştik. Electronic Arts, birkaç aydır kendi oyunlarını Steam üzerinde yayınlamaya başlamıştı ve böylelikle oyuncular için platform çeşitliliği sunulmuştu.

EA Access, Türkiye’ye özel bir fiyatlandırma ile geliyor!

Aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL’lik bir fiyat ile karşımıza çıkacak olan EA Access, uygun fiyatı nedeniyle birçok oyuncunun beğenisini toplayacaktır. EA Access çıkış yaptığı tarihten itibaren nasıl bir satış rakamına ulaşacak bekleyip göreceğiz.

ea access steam

Electronic Arts‘ın birçok oyunu Steam kullanıcılarına EA Access üyeliği ile sunulacak. Üstelik bu üyelik sayesinde birçok içeriği satın alırken %10’luk bir indirimden yaralanma şansınız olacak. Hangi oyunların kullanıma açılacağını görmek isteyenler varsa şayet buraya tıklayarak Steam‘de bulunan EA Access sayfasına ulaşabilirsiniz.

Gerçekten harika bir işin ortaya çıktığı aşikâr. FIFA olsun NFL olsun Need for Speed olsun aklınıza ne geliyorsa bu üyelik ile birlikte oyuncularla buluşacak. Milyonlarca kullanıcının aktif olarak kullandığı platform olan Steam üzerinde böyle bir üyelik sisteminin açılıyor olması gerçekten harika bir şey.

steam ea access

EA Access ile ilgili herhangi bir gelişme daha olursa şayet sizleri bilgilendireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Sizlerin bu üyelik sistemi hakkında söyleyecekleriniz varsa eğer lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler