Çarşamba, Nisan 24, 2024

EA, Apex Legends’ı Mobil Cihazlara Getirmek İstiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

  EA bugün 3 aylık kazancını açıkladı. Apex Legends‘ın bu kazançtaki payının büyük olduğunu söylememize gerek yok. EA’in yaptığı açıklamaya göre Respawn’ın geliştirdiği battle royale oyunu “Rahatlıkla söyleyebiliriz şu ana kadarki en hızlı gelişen markamız”.

Rakiplerinden Geri Kalmak İstemiyor

  EA, oyunu mobil platformlara getirmek istediğini söyledi. Şirket bugünkü görüşme sırasında “Apex Legends’ı Çin’e ve mobile getirmek için Müzakereler yapıyoruz” dedi.

  Ne yazıkki şu an elimizdeki tüm bilgiler bunlar fakat öyle görünüyorki EA mobil platformda da diğer büyük rakipleri Fortnite’dan ve PUBG’den geride kalmak istemiyor.

  Fortnite, mobil dahil tüm platformlarda aynı iken PUBG, mobilde PUBG mobile adında farklı bir oyuna sahip. Her iki oyunda büyük ses getirmişti ve ocak ayında PUBG mobile, Fortnite’ın tüm platformdaki oyuncularının toplamıyla aynı oyuncu sayısına (200 milyon) sahipti. Apex Legends için nasıl bir yol izleyecekler ilerleyen zamanda göreceğiz.

  Aynı başarıyı Apex Legends için de söyleyebilecek miyiz bilinmez fakat EA oyundaki kitlesini tutabilmek için çabalıyor. Şirket “Apex Legends’ın geleceği hakkında heyecanlıyız” dedi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler