Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA SPORTS FC 24 Beklediği Çıkışı Yapamadı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games için önemli kırılma noktalarından biri olarak gösterilen EA SPORTS FC 24, resmen çıkışını yaptı. 29 Eylül itibariyle herkes için erişime açılan oyun, bir hayli merak ediliyordu. FIFA lisansının bulunmadığı yeni oyun için paylaşılan ilk yorumlara bakacak olursak EA, istediği başlangıcı yapamadı gibi gözüküyor.

Sadece Steam üzerinden yayınlanan derecelendirmeler bile, oyuncuların oyuna ve yeni isme hemen ısınamadığını göstermekte.

EA SPORTS FC 24 için Derecelendirmeler Nasıl?

Burada son kullanıcıları baz aldığı için Steam’i değerlendirmek daha doğru olacak diyebiliriz. Genel olarak değerlendirmelere baktığımız zaman oyun için 3500 üzerinde değerlendirme yapıldığını görüyoruz.

Bu değerlendirmeler içerisinde ise sadece %55’inin olumlu geri dönüş yaptıkları görülüyor. Yani oyun neredeyse yarı yarı olumsuz değerlendirilmiş desek yeridir. Tabii ki değerlendirmelerin henüz çok başında olduğumuzu da söylemek lazım.

EA SPORTS FC 24

Henüz oyunda yer alan birçok hata var. Bu hataları giderecek olan yeni güncellemeler geldikçe değerlendirme puanlarında da değişmeler yaşanacaktır. Bir diğer yandan yapılan değişiklikleri yeterli bulmadığı için oyunu eleştirenler de var. İşte o konuda söylenecek çok fazla bir söz yok.

İlerleyen dönemlerde yapıma yapılan yorumlar ne kadar değişecek ya da olumluya dönecek mi göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler