Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA Sports NHL 24 Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA, yeni oyunu olan EA Sports NHL 24‘ü duyurdu. EA‘in elinde gerçekten önemli ve büyük markalar var. Bu markalardan çoğu ise sporla ilgili olanlar diyebiliriz. Spor markalarından ise en önemli markası şüphesiz eski ismiyle FIFA, şimdiki ismiyle EA Sports FC oluyor.

nhl 2 1

Şirket, bu önemli serinin son oyununu da geçtiğimiz günlerde yeni ismiyle duyurmuştu. Şimdi ise şirket, yine önemli serilerinden birinin yeni oyununu duyurdu. Şirket, NHL serisinin yeni oyununu duyurdu.

EA, NHL 24’ü Duyurdu

EA, önemli serilerinden biri olan NHL serisinin yeni oyununu duyurdu. Şirket, oyunu bir fragmanla açıkladı. Sosyal medyada şirketin hesabından oyunla alakalı gönderiler paylaşıyordu. Oyunun kapağında ise Colorado Avalanche yıldızı Cale Makar yer alıyor.

nhl 2

 

Oyun, bu yıl daha fazla olarak World Of Chel’e ve Hockey Ultimate Team’e odağını verecek. Ayrıca bu yıl oyuna NHL 23’te sınırlı bulunan çapraz oyun iyileştirmeleri de gelecek. Bu iyileştirmeler sadece Ultimate Team’e değil, World Of Chel’e de gelecek.

EA Sports NHL 24, 6 Ekim’de PS 5, PS 4, Xbox Series S/X ve Xbox One için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler