Çarşamba, Nisan 24, 2024

Eğlenceli Kelime Bulmacası : Kelime Tatlısı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Moralabs’ın yeni oyunu Kelime Tatlısı, Appstore ve Google Play Store’da yayınlandı. Kelime Tatlısı, 300‘den fazla bölümün 1000‘den fazla kelimenin olduğu birbirinden eğlenceli bulmacalardan oluşan bir mobil oyun.

 

 

Mutfak konsepti ile kelime bulmacasını birleştiren Kelime Tatlısı’nda, oyuncuya bir tabak içinde karışık harfler veriliyor. Bu harflerden farklı ve anlamlı kelimeler yaratması ve tepsideki kutulara yerleştirmesi bekleniyor. Tepside olmayan ama yine de anlamlı olan kelimeler ekstra kelime olarak sayılıyor ve bulunan ekstra kelimeler, taşa dönüşüyor. Sahip olunan taş miktarına göre ipucu alınabiliyor ve bulmacalar daha hızlı çözülebiliyor. Dolayısıyla ne kadar çok kelime bulunursa, o kadar hızlı ilerleniyor. Bölümler kolaylık derecesine göre kolaydan zora doğru oynanabiliyor.

Unity ile geliştirilen oyunda, gelirlerin %80’i oyun içi satın alımlara giderken, satın alan kullanıcı başına düşen ortalama hasılat ise 5$.

Kelime Tatlısı, kullanıcı tarafından da çok sevildi, henüz ilk ayını doldurmasına rağmen, ilk aylık download sayısı neredeyse 50.000’e yaklaştı. Ayrıca çıktığı ilk hafta iOS’ta feature listesinde yerini aldı.

Oyun, iOS’ta 8.0 veya üst sürümünü gerektirirken, iPhone, iPad, iPod touch ve Android ile uyumlu. Ayrıca, internet olmadan da oynanabilen bir oyun Kelime Tatlısı, metroda, otobüste, evde dışarıda istenilen yerde internet olmadan da oynanabiliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler