Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Elden Ring’in Satış Adedi 20 Milyonu Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dark Souls oyunlarıyla ünlü olan FromSoftware’ın son oyunu Elden Ring 20 Milyon satış adedini geçti.

elden ring 2

Daha çok SoulsLike oyunlarıyla bilinen firmanın önceki oyunlarının satış rakamları ise Elden Ring’e yaklaşamıyor. Elden Ring ilk piyasaya  çıktığı zaman 2 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 10 Milyon satmayı başarmıştı.

From Software’ın en Çok Satan Oyunu Elden Ring Oldu

Diğer FromSoftware oyunlarının satış rakamlarına gelirsek; Dark Souls serisi toplam 13 Milyon satmıştı. Sekiro ise çıktığından 10 gün sonra 2 Milyon satış rakamına ulaşmayı başarmıştı. Bloodborne ise çıktığından 1 ay sonra 1 Milyon satış rakamına ulaşmıştı.

Tüm bu rakamlara baktığımızda Elden Ring’e şu anlık FromSoftware’ın en çok satan oyunu demek mümkün.

elden ring 3

Ayrıca oyun şu anda tüm zamanlar boyunca en çok satan oyunlar listesinde 53.sırada yer alıyor. Eğer oyun 5 Milyon daha fazla satmayı başarırsa GTA 4’ün yerini alacak gibi gözüküyor. GTA 4’ün şu anda satmış olduğu kopya sayısı 25 Milyon ve tüm zamanlar boyunca en çok satan oyunlar listesinde 35.sırada yer alıyor.

Rockstar Games’in GTA 4’ten sonra çıkardığı GTA oyunu olan GTA 5 ise listede 2.sırada yer alıyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler