Perşembe, Mart 28, 2024

En İyi Kameralar Nokia’dan!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eski ortaklar yeniden bir arada. Finlandiya şirketi HMD Global ve Zeiss eski ortaklığı yeniden başlatıyor. Geçmiş yıllarda Zeiss markalı lensleri telefonlarında kullanan Nokia, şimdilerde çıkardığı yeni Android telefonlarda da aynı lensleri kullanmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz yıllarda oldukça üne sahip olan Nokia, telefonların da Carl Zeiss optik lenslerini kullanmıştı. Eski ününe tekrar sahip olmak isteyen Nokia istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Tanıtımını yapmış olduğu telefonlarda Zeiss marka optik lensler mevcut değil.

Amiral gemilerinde görmeyi hedeflediğimiz optik lensler Nokia nın başarısına oldukça başarı katacağını düşünüyoruz. Birçok Nokia cihazında da Zeiss’ in ünlü 808 ve PureView lenslerini daha öncelerde kullanmıştı. Bu ortaklık sadece merceklere değil rekabete de avantaj sağlıyor. Bu ortaklık elbette en iyi kameralı telefonlara sahip olacağını göstermese de Nokia için oldukça iyi başarılara sebep olacak gibi duruyor. Yeni ortaklıkla Android dünyasında oldukça heyecan yaratmış durumda.

nokia lumia 820 renkleri sari kirmizi mavi mor

Lumia cihazlarında ki fotoğraf kalitesi biraz daha beklemek zorunda kalacak çünkü Apple Nokia’ nın Lumia fotoğraf uzmanını kendi bünyelerinde çalıştırmaya başlamıştı. HMD, amiral gemilerinde kullanacağı optiklerle kendini ispatlamak ortalama bir Android telefonu olmadığını kanıtlamak zorunda.

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler