Cumartesi, Nisan 20, 2024

Epic Game Mağazasına Özel Auto Chess Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu çıkacak olan Auto Chess, Dota Auto Chess’in yapımcısı olan Drodo Studio tarafından çıkacak. Oyun Epic Games Mağazasına özel olacak.

Dota Auto Chess, eğlenceli deste odaklı strateji oyunu, Valve’in daha önce Steam’de yayınladığı Artifact oyununun yakalayamadığı başarıyı Dota 2 modu olarak yakaladı. Bunun üzerine yapımcısı Drodo Studio ile görüşen Valve “Sağlıklı bir müzakere yaptık fakat Valve ve Drodo’nun birçok sebepten ötürü ortak çalışamayacağı kanısına vardık. Her ikimiz de, kendi bağımsız oyununu yapmasında ve diğerini olabildiğince desteklemesinde ortak karar aldık” dedi.

Drodo Farklı Platformlar Üzerinden Oynanabilir Olmasını İstiyor!

Drodo daha önce mobil platformuna da getirdiği oyunu PCde de bağımsız hale getirecek ve bu oyunu Epic Games Mağazasında sunacak. Bu oyunun Epic Games Mağazasında olacak olması Steam ile olan Mağaza savaşını akıllara getiriyor.

Drodo bir yana Valve’de Steamde sunulacak (Dota’dan bağımsız) Auto Chess oyunu yapacak. Videodan da göreceğiniz üzere Karakter modelleri Valve’e (Dota 2’ye) ait olduğundan Drodo, kendi modelleri geliştirmek zorunda kalmış. Birçok kişi ise bu modelleri sevmediği belirtiyor. Oyunu oynadıkça bu modellere oyuncular alışabilir. Siz bu yeni karakter modelleri sevdiniz mi?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler