Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games Bugün de Steam Fiyatı 440 TL Olan Oyunu Ücretsiz Olarak Dağıtıyor!

Epic Games 27 Aralık Saat 19:00'a kadar hesabınıza ekleyebileceğiniz 440₺'lik Human Resource Machine adlı bulmaca oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir önceki gün 520₺‘lik The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition adlı oyunu ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, bugün ise Steam fiyatı 440₺ olan Human Resource Machine adlı oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Oyunun Epic Games’teki fiyatı ise muhtemelen henüz güncellenmemiş olacak ki sadece 19₺.

Human Resource Machine Nasıl Bir Oyun?

Human Resource Machine, Tomorrow Corporation tarafından geliştirilen ve 2015 yılında yayımlanan (Bu sebeple sistem dostu olduğunu söyleyebiliriz.) bir bulmaca ve programlama oyunudur.  Oyuncular bir ofiste çalışan robotları programlamakla görevlidir. Ayrıca oyunun, düşük seviyeli programlama komutlarını kullanıp verilen görevleri tamamlayarak seviye atlamak üzerine kurulu bir yapısı mevcuttur. Human Resource Machine programlamaya yeni başlayanlar için eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunarken, ilerleyen seviyelerde karmaşıklığın artmasıyla oyuncuları biraz zorlayabilir. Bu tür oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Human Resource Machine’e bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Human Resource Machine Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Windows XP veya üstü
  • İşlemci: 1.5GHz CPU
  • Ekran Kartı: Shader Model 2.0 veya daha üstü
  • RAM: 1 GB
  • Depolama: 200 MB

 

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler