Cumartesi, Nisan 27, 2024

Epic Games Muhteşem Cuma İndirimleri için Tarih Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games Muhteşem Cuma indirimleri kapsamında binlerce oyunda, hatırı sayılır miktarda indirim yapacak. Firma zaten diğer dijital oyun platformlarıyla yarış halinde ama bu kez ünlü oyunlarda %80’i geçen indirimlerin yapılacağı söyleniyor.

Doğal olarak yeni oyun alacak kullanıcılar da bu indirimleri bekliyor. Neyse ki indirimler için belirsizlik yok. Bu sefer indirimlerin başlayacağı tarih duyuruldu.

Epic Games Muhteşem Cuma indirimleri ne zaman başlıyor?

Binlerce oyunun indirime girdiği kampanyanın başlayacağı tarih 26 Kasım olarak açıklandı. Türkiye saati ile indirimlerin 19:00 itibariyle başlayacağı söyleniyor.

İndirim tarihi belli oldu yarın indirimler geliyor ama henüz hangi oyunlarda indirim olduğu konusunda herhangi bir bilgi gelmedi. İndirime girecek olan yarın belli olacaktır.

Epic Games Muhteşem Cuma

Fakat bu sene indirimlerin çok dikkat çeken oyunlarda olmasını bekliyoruz. Zira Steam gibi bir dev ile iyiden iyiye rekabete girildi ve iki platform kullanıcıları birbirlerine çekmek için adeta savaş veriyor.

Kim daha fazla indirim yapar, kim daha çok ilgi çeken oyunlarda daha iyi fiyatlar sunarsa, o platform biraz daha öne geçecektir. Epic Games Muhteşem Cuma indirimlerindeki oyunlar ve indirim oranları açıklandığı zaman bu konuda da daha fazla bilgi verebileceğiz. Şimdilik yarını beklemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler