Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games’in 25 Aralık’ta Vereceği Oyun Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in 25 Aralık’ta vereceği oyun, yarın saat 19:00’a kadar resmi olarak açıklanmayacak. Her ne kadar resmi açıklama için beklemek gerekiyor olsa da yarın için verilecek olan ücretsiz oyunun sızdırıldığı iddia edildi.

Sızıntı ile beraber bazı ipuçlarını da gördük. Gelin verileceği söylenen oyunun hangisi olduğuna ve ipuçlarının neler olduğuna bakalım.

Epic Games’in 25 Aralık’ta Vereceği Oyun Hangisi?

Sızıntı Çinli kaynaklara dayanıyor. Platformun Çin dili arayüzünde, anlık olarak bir fotoğrafın gözüktüğü ve bunun da akıllı telefon ile çekildiği iddiası var.

Görüntüye bakacak olursak yarın verilecek olan oyun Death Stranding olacak. Popüler oyunun ücretsiz olması, Epic Games’in biraz daha öne çıkmasını sağlayacaktır.

Kaçırmayın: Death Stranding 2 için İlk bilgiler Geldi! Oyunun Videosu da Paylaşıldı

Tabii ki sızıntı doğru demek mümkün değil. Boş bir sızıntı da olabilir. Fakat bu sızıntı iddiasını doğrulayacak bazı önemli ipuçları da var.

Epic Games’in 25 Aralık’ta vereceği oyun

İpucu Epic Games’in ücretsiz oyun kamuflajlarına dayanıyor. Biliyorsunuz ki ücretsiz oyun için geri sayım yapılırken, hediye paketi gibi bir kamuflaj kullanılıyor.

Saat geldiği zaman bu kamuflaj kaldırılıyor ve ücretsiz verilecek olan oyun ortaya çıkıyor. Şimdi bugün verilen oyun Metro Last Light Redux oldu. Kamuflaja baktığınız zaman “M” ifadesini görüyoruz.

Epic Games’in 25 Aralık’ta vereceği oyun

Şimdi yarın için gösterilen kamuflajda da üçlü künye resmi dikkat çekiyor. Bu resim de Death Stranding ana karakterimizin boynunda asılı künyeye benziyor.

Epic Games’in 25 Aralık’ta vereceği oyun

Epic Games’in 25 Aralık’ta vereceği oyun

Tabii ki ipuçları doğru ya da sızıntı doğru demek mümkün değil. Sızıntılar üzerinden sadece tahmin yapıyoruz. Neyse ki çok beklemeyeceğiz. Yarın 19:00’da, Epic Games’in vereceği oyun açıklanacak. Yarın bir daha değerlendirme yapacağız ve mutlaka bu konuya geri döneceğiz. Sızıntıdan daha önemlisi, görsellerdeki ipuçları diyebiliriz. Bekleyip görmek gerek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler