Salı, Ekim 22, 2024

Epic Games İddialı Bir Oyunu Daha Ücretsiz Veriyor

Epic Games son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlarla bir tık geriye düştü. Birkaç haftadır platformda çok öne çıkan bir AAA yapımının verilmediğini görüyoruz. Oysaki biz Epic Games’in iddialı oyunlarına alıştık.

Neyse ki bu hafta durum değişti. Firma bu hafta ses getirecek bir oyunu ücretsiz olarak veriyor. Gelin oyuna ve ücretsiz olacağı süre hakkındaki detaylara yakından bakalım.

Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Death Stranding!

Her zaman olduğu gibi bu yapım da kısa süreliğine ücretsiz olarak veriliyor. 18 Mayıs itibariyle ücretsiz olan yapım, 25 Mayıs sonrasında yeniden ücretli hale gelecek.

Ama önümüzdeki hafta yeni bir oyunu daha ücretsiz olarak alabileceğiz. Sürekli sorulan soruya da cevap verelim. Bu süre içerisinde oyunu hesabınıza eklediğiniz zaman, yapım kalıcı olarak sizin oluyor.

BENZER:  Rakion Macerası Türkiye’de Başladı!

Death Stranding

Gelelim oyunumuza. Bu hafta verilen oyun Death Stranding oldu. Aslında yapım bir süre önce yine Epic Games kampanyasıyla gündeme gelmişti ve ücretsiz olarak verilmişti. Oyun bir kez daha ücretsiz olarak sunulmuş oldu.

Death Stranding

25 Mayıs tarihine kadar oyuna ücretsiz olarak erişmeniz mümkün olacak. Fakat şunu da belirtelim ki önümüzdeki hafta bir iddialı yapım daha verilecek gibi gözüküyor. Zira yine gizemli oyun görseli kullanıldı ve geri sayım başladı. Artık bir sonraki hafta nasıl bir oyun ile karşılaşacağımızı bekleyip göreceğiz. Unutmadan şuraya oyunun Epic Games sayfasını da ekleyelim.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Daha önce de vermişti ve oyunu oynadım, oyun kütüphanemizde olsamasından zarar gelmez ama pek sarmadı beni. Oyun aşırı yavaş ilerliyor ve harita geniş gibi dursa da çok dar. Düşmanla savaşırken kargoları kullanıyoruz. adam gibi tabanca bile vermedi oyun uzun süre ve dayanamadım yarıda bıraktım. bilmiyorum çok zaman alıcı bir oyun. Ama gerçekten içine çeken bir hikayesi ve güzel görsel atmosferide var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler