Perşembe, Nisan 18, 2024

Epic Games’ten Bir Sürpriz Daha – Yeni Bir Oyun Ücretsiz Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’i duymayan, bilmeyen kaldı mı? Oyun oynamayı seven herhangi bir kullanıcının platformu duymadığını zannetmiyorum. Firma çok güzel bir yol çizgi. Steam gibi rakipleri geçmek için önce her hafta bir oyun verdi.

İlk oyunlar çok yüksek bütçeli oyunlar değildi ve herkesin erişebileceği türden oyunlardı. Süreçte iş çok değişti. GTA V gibi dev bir yapım ücretsiz oldu. Oyun dünyası bunun etkisini atmamışken Civilization VI ücretsiz yapıldı.

Sanıyor musunuz ki sürprizler bununla sınırlı kaldı? Kalmadı. Bu sefer daha çıkmamış Samurai Shodown Neo Geo Collection yapımının ücretsiz hale getirileceği açıklandı.

Samurai Shodown Neo Geo Collection sadece 1 hafta ücretsiz olacak

Samurai Shodown Neo Geo Collection

SNK stüdyonun geliştirdiği efsane oyun serilerinden biri olan Samurai Shodown yapımının koleksiyonu olarak çıkacak paket, 18 Haziran’da yayınlanacak.

Online yönü de olacak bir dövüş oyunu olan serinin koleksiyonunda da hem eski oyunlar hem yeni oyun bir araya getirilecek.

Size atari dönemlerini yaşatacak olan oyunun koleksiyon paketi 18 Haziran‘da Steam’de satışta olacak ama Epic Games yaptığı anlaşma ile koleksiyon paketini 11 Haziran’da ücretsiz olarak yayınlayacak. Fakat bu paket süresiz sizin olmayacak.

Samurai Shodown Neo Geo CollectionBir hafta Samurai Shodown Neo Geo Collection paketinde yer alan tüm oyunları sınırlamasız oynayabileceksiniz. 18 Haziran tarihinden sonra ise Steam üzerinden ya da Epic Games üzerinden satın almanız lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler