Cuma, Nisan 26, 2024

Epin.com.tr Azerbaycan da Hizmet Vermeye Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2004’ten günümüze hizmet vermeye devam eden Yeşilyurt Game’in sahibi ve epin sektörünün duayeni Murat Yeşilyurt, global vizyonunu oluşturmak ve kurumlara yeni bir hizmet anlayışı sağlamak için 2016 yılında EPİN.com.tr platformunu satın alarak Türkiye’de EPİN Ödeme ve İletişim Teknolojileri A.Ş. firmasını kurdu. Kendi alanında en iyi hizmet en uygun fiyat mottosuyla çıktığı yolda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Türkiye’nin en büyük epin satış platformu olarak hizmet veren EPİN 2016 yılından beri dijital oyun sektörünün öncüsü olarak faaliyetlerine devam ediyor. Güvenilir hizmet, mutlu kullanıcı felsefesiyle yola çıkan EPİN geçmişten günümüze kadar son derece başarılı ve etkin işlere imza atarak farkını ortaya koyuyor.

EPİN tüm dünyaya epin ihracatı yaparak Transit Ticaret Merkezi konumuna ulaşmıştır. Epin hem ülkemize döviz girdisi sağlamakta hemde tüm dünyada temsilcilikler açarak ülkemizin dünyadaki global markalar arasına girmeyi hedeflemektedir.

Şirket sunduğu Epin hizmetinin yanı sıra Mobile Legends: Bang Bang, Lords Mobile, Metin2, Riot Games, Google Play, Microsoft Xbox, Zula, Pointblank, ENUYGUN, Exxen, Gamer Arena gibi mobil uygulama ve oyunların resmi Türkiye ve Global Distribütörlüğünü de yapıyor.

Ayrıca kullanıcısına direkt olarak yaptığı epin satışlarının dışında Türkiye ve Global’de +1.000’den fazla bayiye epin tedarik ederek kullanıcısına kesintisiz, hızlı ve uygun fiyat politikası ile hizmet vermeyi sürdürüyor.

EPİN kendi bayileriyle birlikte kurumsal firmalara da epin temin ederek kurumsal firma entegrasyon sistemini hayata geçirmiştir. Bugün 40’dan fazla firmaya ürün sağlayan şirket yürüttüğü başarılı çalışmalar ile büyüyerek yola devam ediyor.

EPİN’in ürün tedarik ettiği isimler arasında;

  • PAPARA
  • PASSO
  • TOSLA
  • QNB Finansbank
  • Denizbank fastPay
  • Teknosa

gibi firmalar yer alıyor.

EPİN’in satış yaptığı fiziksel noktalar ise;

  • TEKNOSA Mağazalar = 213 Fiziksel nokta
  • Faturamatik = 7.400 Fiziksel nokta
  • Pratik İşlem = 6.000 Fiziksel nokta
  • FaturaTİM = 3.500 Fiziksel nokta
  • FÖY = 4.500 Fiziksel nokta
  • UPT (Ucuz Para Transfer) = 10.000 Fiziksel nokta

İleriye dönük faaliyet planlarıyla büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen EPİN, Global hacimlerinden ötürü ilk yurtdışı temsilciliğini Azerbaycan’da açarak yatırım ağını genişletmek için büyük bir adım attı. Şirketin Genel Müdürü Bahadır ÜLKÜ “Azerbaycan sadece başlangıç. Global hacimlerinin artması ile birlikte ilerleyen dönemlerde yatırımlarımızı geliştirerek tüm dünyada aktif olarak hizmet veren ve bilinen bir şirket olmak istiyoruz. Amacımız tüm dünyada tanınan güvenilir bir Türk markası yaratmak.” sözleriyle yatırımların devam edeceğini dile getirdi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler