Cuma, Nisan 26, 2024

Euro Trucks Simulator 2 Yeni DLC’sini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ETS 2 yeni harita DLC’sini duyurdu. Bu DLC ile birlikte artık Litvanya, Letonya ve Estonya‘da dolaşabileceksiniz.

SCS Software tarafından geliştirilen oyun yeni bir DLC daha kazanacak. Daha önceden gelen İtalya ve Fransa DLC’leri oyuna yeni bir hava katmıştı. Şimdi ise yeni gelecek olan Beyond the Baltic Sea adı verilen DLC ile oyun haritası dahada genişleyecek.

ets 2 1

 Bu DLC yeni yollar, yeni şehirler, yeni dağlar getirecek. Oyun içerisindeki görüntüyü epey değiştirecek olan DLC oyuna yeni bir hava katacak. Oyuna tam 24 büyük şehir ekleyecek olan bu DLC 13 bin KM yoluda oyuna entegre edecek.

Litvanya, Letonya ve Estonya’nın yanı sıra Güney Finlandiya ve Batı Rusya’nın bazı kısımlarınıda içeren DLC oyuna yeni bir çekici veya dorse eklemeyecek. Ancak bu harita DLC’si ile birlikte çevredeki birimler oldukça dikkatinizi çekecek. Yeni şehirler, yeni kasabalar, tramvaylar ve rıhtımlar oyuna yeni bir heyecan getirecek.

ets 2 2

SCS Software ETS 2’yi hala bırakmış değil. Oyuncular ETS 3 gibi yeni bir oyun ararken SCS Software bir yeniliği daha duyurdu. Beyond the Baltic Sea adı verilen DLC’nin çıkış tarihide belli. Bu DLC 29 Kasım’da bir güncelleme ile beraber gelecek. DLC ABD’de 18 Dolar’a satılacak. Ülkemizde ise 45-50 TL arasında olması bekleniyor. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler