Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli dijital yayın platformları arasında yer alan Exxen, dönem dönem sevilen dizilerle gündeme geliyor olsa da platformdan memnun olmayan ve üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcılar da var. Tabii ki Exxen üyelik iptali için de belli adımları izlemeniz ve üyeliğinizi durdurmanız gerekiyor.

Abonelik iptali yapmadığınız sürece, otomatik olarak seçtiğiniz ödeme kanalından abonelik ücreti alınmaya devam edecektir. Peki bu işlemi nasıl yapacağız? Bu işlemi yaptığımız zaman tam olarak ne olacak? Bakalım.

Exxen Üyelik İptali Adımları

Exxen Uyelik Iptali 1 Exxen Üyelik İptali

  • Adım 1: Her şeyden önce Exxen’in sayfasına girip, abonelik bilgilerinizle giriş yapmanız gerekiyor.
  • Adım 2: Giriş yaptıktan sonra, sağ bölümde yer alan profil sekmesini açıp “Hesap ve Ayarlar” menüsüne geçeceksiniz.

Exxen Üyelik İptali

  • Adım 3: Buradan “Üyelik Bilgilerim > Abonelik Durumu” sekmesine geçiş yapacaksınız.
  • Adım 4: “Aboneliğimi / üyeliğimi iptal Et” butonuna tıklamanız gerekecek.

Exxen Üyelik İptali

  • Adım 5: Burada sizden şifreniz istenecektir. Şifrenizi girerek iptal işlemini onayladığınızı belirtmeniz lazım. Ayrıca karşınıza bir de uyarı mesajı gelecek. Uyarıyı da onaylamanız lazım. Tüm bu adımlardan sonra üyeliğiniz silinmiş olacak.

Exxen üyelik iptali bu kadar basit. Fakat burada Exxenspor paket sahiplerinin bilmesi gereken bir detay daha var. Eğer spor paketine sahipseniz, ana paketi ve ek paketleri ayrı ayrı bir şekilde iptal etmeniz gerekiyor.

Merak Edebileceğiniz Sorular

Exxen Üyelik İptali Ücreti için Durum?

  • Üyelik iptali için herhangi bir ek ücret ödeme gibi bir durum söz konusu değil. Exxen üyelik iptalinde para iadesi de söz konusu değil.

Üyeliğimi İptal Ettim, Kullanıma Devam Edebilir miyim?

  • Eğer ödemeniz alındıktan sonra üyeliğinizi iptal etmişseniz, belirlenen dönem tamamlanana kadar platformu kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Mesela aylık üyelik yaptığınızı varsayalım. Ödemeniz alınmışsa, üyeliğinizi iptal etseniz dahi bir sonraki fatura dönemine kadar kullanım yapabiliyorsunuz.

Exxen Üyelik İptali Telefon Üzerinden Yapılır mı?

  • Dilerseniz resmi sitede yer alan telefon numarasını kullanarak ya da canlı sohbet bağlantısına girerek de üyeliğiniz iptal edilmesini isteyebilirsiniz.
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler