Perşembe, Nisan 25, 2024

Facebook Hikayeleri Artık Spotify Müzik Paylaşımını Destekliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spotify şimdi Facebook Hikayeler özelliğini kullanmakta ısrar eden tüm insanların müzik zevklerini paylaşmalarına izin verecek. Müziği doğrudan Spotify’dan bir Instagram Hikayesi ile paylaşmanıza izin veren özelliğe benzer şekilde , kullanıcılar artık Facebook Hikayeleri için de yapabilirler. Spotify’dan müzik paylaşmak için, “paylaş” a basın ve ardından tercih ettiğiniz platformu seçin. Facebook artık bir seçenek olarak gösterilecek ve bunu hikayenizle veya Haber Kaynağınızla paylaşmayı seçebilirsiniz.

Bu özellik Spotify’nın paylaşım özelliğini ortaya çıkarabilir, ancak hepimiz Facebook Hikayeleri’nin üzücü bir yer olduğunu biliyoruz. Şahsen, belirli bir günde hiçbir zaman üçten fazla kişinin gönderdiğini görmüyorum ve yaparlarsa, sık sık Instagram Hikayelerinden çapraz yayınlanan içerikten oluşuyor. Bununla birlikte insanlar görünüşte öykülerinde müzik paylaşmaktan hoşlanıyorlar ve Facebook’a sadık kalan insanlar için bu onlar için çok hoş bir özellik olacaktır.

 

Çapraz Paylaşım Desteği Var Mı?

Bildiğiniz üzere Instagram’da paylaştığınız hikayeleri bağladığınız Facebook hesabının ya da Facebook sayfanızın hikayelerinde tek bir platformda aynı şekilde paylaşabiliyorsunuz. Peki Facebook’un Spotify ile yaptığı iş birliği sayesinde Instagram hikayenizde paylaştığınız Spotify hikayesini, Facebook hikayenize eklediğinizde doğrudan otomatik bağlantı sağlanacak mı yoksa sadece fotoğraf olarak gözükecek mi belli değil. Daha test etmedik

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler