Cuma, Nisan 26, 2024

Facebook Watch Party Tüm Kullanıcılar İçin Kullanıma Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook’un aynı anda aynı videoyu izleme özelliği olan Watch Party artık tüm kullanıcılar için kullanıma açıldı.

Facebook ne kadar uğraşsa da genç kitleyi elinde tutmayı başaramadı. Facebook’a artık orta yaşlı insanlar daha çok girdiği için yeni gelen özellikler artık orta yaşlı insanlara hitap ediyor. Watch Party de orta yaşlı kullanıcılara hitap eden özelliklerden bir tanesi. 

Facebook Watch Party Nedir?

Daha önceden belirli hesaplarda denenen Watch Party özelliği bugünden itibaren tüm kullanıcılara açıldı. Watch Party özelliği ile birlikte artık bir videoyu arkadaşlarınızla aynı anda izleyip videonun bulunduğunuz saniye hakkında ifade ve düşüncelerinizi paylaşabilecek arkadaşlarınız bu yorumu ve ifadeyi videonun o saniyesinde görebilecek. Eğer sayfanız varsa sayfanızı beğenen kişiler ile Watch Party düzenleyebilirsiniz. Canlı yayın ile benzer özellikleri taşısa da oynatılan içerik canlı değil. Benzer özelliği YouTube’da İlk Gösterim ismiyle görmüştük. YouTube’un İlk Gösterim özelliği de Facebook Watch Party gibi çalışıyor.

Facebook Watch Party Tüm Kullanıcılar İçin Kullanıma Açıldı 1 PCH 

Watch Party özelliğinin içerisinde randevu özelliği de bulunuyor. Randevu özellikli Watch Party düzenlemek için bir zaman belirlemeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızı davet ettikten sonra zamanı gelince Watch Party özelliği başlatılıyor. Watch Party başladığında davet edilen kişilere bildirim gönderilecek. Bildirime tıklayan arkadaşlarınız düzenlediğiniz Watch Party’e katılabiliyor.

 Watch Party’de bulunan randevu sistemi televizyonda uygulanan sisteme oldukça benzer yapıya sahip. YouTube’da bulunan İlk Gösterim özelliğinde de randevu sistemi bulunuyor. 

Peki ya siz Facebook Watch Party özelliğini kullanır mısınız? Yorumlarda belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler