Cuma, Nisan 19, 2024

Facebook’un Yeni Uygulaması ile Rap Yapabileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devi Facebook, kullanıcıların uygulama tarafından sağlanan ritimlerle bir rap müziği videolarını yayınlamasına ve paylaşmasına olanak tanıyan bir uygulama yayınlıyor.

Uygulamanın adı Bars (Barlar) ve ana satış noktası, ritimleri sağlaması ve üzerlerinde 60 saniyelik rap videoları oluşturmanıza izin vermesidir. TechCrunch‘a göre, videoyu TikTok tarzı bir beslemeye gönderebilirsiniz, burada insanlar onu izleyip “efsane” olarak işaretleyebilir (yani, eğer becerileriniz eşitse).

Uygulama aynı zamanda gerçek, dürüst-iyilik Otomatik Ayarlama dahil “stüdyo kalitesinde ses efektleri” bile bulunuyor.

Uygulama ayrıca, uygulamaya kaydolurken kendilerini “yeni başlayanlar” olarak işaretleyenler için otomatik kafiye sözlüğü vaat ediyor. “Gelişmiş” seviyeye daha yakın olanlar için, aynı zamanda size rastgele sekiz kelimeyi 16 barlık bir rap yapabilmeniz için veren bir Serbest Stil modu bulunuyor.

IMG 0899
Facebook'un Yeni Uygulaması ile Rap Yapabileceksiniz 2

Facebook’un geliştirmekte olduğu Bars uygulaması halen daha kapalı beta sürümünde görünüyor, ancak en azından sevdiğiniz ve aklınızdaki bir kullanıcı adını rezerve etmek için uygulamayı açarak isminizi kayıt ettirebilirsiniz.

Uygulama, size rap yapmanız için profesyonelce hazırlanmış ritimler sunacağını vaat ediyor.

Uygulama, Facebook’un geçen yıl Collab adlı benzer bir müzik uygulaması yayınlayan ve müzisyenlerin her biri ayrı parçalar sağlayan şarkıları birlikte yapmasına olanak tanıyan New Product Experimentation grubu tarafından yapılıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler