Pazar, Nisan 28, 2024

Instagram’ın Birçok Özelliği Facebook’a Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet ve teknoloji devlerinden Meta, sahibi olduğu popüler sosyal medya platformu Instagram’daki bir takım özelliği Facebook platformuna entegre edeceğini resmi olarak duyurdu.

Hem Instagram hem de Facebook, Meta’ya ait fakat Facebook gün geçtikçe kullanıcı kaybı yaşamaya devam ediyor her ne kadar sosyal medya platformlarının atası olsa da Instagram başta olmak diğer sosyal medya platformlarının ortaya çıkması ve çok fazla rağbet görmesi Facebook’u arka plana attı.

Meta, her iki platformu birbirine bağlamayı hedefliyor.

instagram add yours
Instagram'ın Birçok Özelliği Facebook'a Geliyor! 2

Ana şirket, her iki platformda yer alan Reels özelliğinin birbirine entegre şekilde çalışması için çok çalışıyor ve Reels özelliğine deli yatırımlar yapıyor. Yeni özellik Reels kısmına tıpkı Instagram hikayelerinde olduğu gibi “Seninkini Ekle” çıkartması.

Bu çıkartma sayesinde paylaşılan Reels videolarına kendi yanıtınızı ekleyebiliyorsunuz. Özellik sayesinde bir reels içerisinde bir akım başlatabilirsiniz örneğin; “Bu sene gezdiğin en güzel yer” başlıklı çıkartma ekleyerek herkesin gezdiği yerleri tek bir başlık altında paylaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bunların haricinde şirket her iki platformun Reels özelliğini birbirine entegre etmeye ve her iki platformdaki Reels içeriğini kolaylıkla iki farklı platformdaki hesaplarınızda kolayca paylaşmasını sağlayacak destek üzerinde çalışıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler