Cumartesi, Nisan 20, 2024

Fallout 76 bu hafta sonu için ücretsiz oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya genelinde çıkan nükleer bir savaştan, sadece 25 yıl sonrasına yolculuk yapacağımız Fallout 76‘ya hoşgeldiniz. Oyuncuları sevindirecek bir haber ile karşınızdayız. Fallout 76, bu hafta sonu Steam‘de ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

Fallout 76 nedir ? 

Bu oyunu birçoğunuz duymuşsunuzdur. Oyun nükleer bir savaştan 25 yıl sonra, neredeyse yok olmuş bir dünyada geçiyor. Tabi tahmin edebileceğiniz gibi oyunun kasvetli bir havası var. Çünkü oyunda doğa denilen şey neredeyse yok olmuş.

fallout 76 PC Hocası

Oyuna Amerika’nın en eski sığınaklarından olan Vault 76‘da yaşayan birisi olarak başlıyoruz. Oyunda ki amacımız ise 25 yıl aradan sonra dış dünyaya kapılarını açan Vault 76‘dan çıkarak, Amerikaya tekrardan medeniyeti getirmeye çalışmak.

Fallout 76‘nın konusu kısaca böyle. Oyun ülkemiz saati ile bugün saat 19:00‘da başlayarak, 18 Mayıs günü saat 19:00‘a kadar Steam‘de oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

fallout 76

Oyunun Steam sayfasına buradan gidebilirsiniz. Oyunu ücretsiz olarak deneyimlemek için ise saat 19:00’a kadar beklemeniz gerekecek. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler