Cuma, Mart 29, 2024

Farklı Konularda En İyi Filmler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhabalar, elbetteki “en iyi” kavramını deşmemize gerek yok. Burada sıralayacağım filmler benden onay almış beğenimi kazanmış filmler olacak. Ve tabiki bana göre o alanın en iyisi olacak ki buda yazımızın konusunu oluşturuyor. 5 Farklı konu içeriği seçerek sizlere o alanlarda en çok hoşuma giden filmleri veriyorum. İyi seyirler 🙂

 

 

Drama – Dangal ( 2016 )

dangal m

Aamir Khan’ın boy gösterdiği film bir baba ile kızının ilişkisini ele alıyor. Aamir Khan’ı Mahavir Singh isimli güreşçiyi canlandırırken izliyoruz. 8.7 IMDB puanı ile Drama filmleri arasında en yukarılarda yer alıyor.

Animasyon ( Aksiyon ) – Canavar Kamyonlar ( 2016 )

monster

Genel olarak animasyon filmi izlemekten kaçınan birisiyim. Ama bu alanda en beğendiğim film diyebilirim. IMDB puanı 5.7 olan filmimiz şu şekilde gelişiyor;

Yaşadığı kasabadan bıkan Tripp topladığı hurda parçalar ile kendine bir canavar kamyon yapar. Tamda bu sıralarda yaşanan bir petrol kazası ile yeraltında yaşayan bir hız tutkunu arkadaş edinir. Bu arkadaşı ona gelecek hayatına giderken yardımcı olacaktır. 

Aksiyon ( Gerilim, Suç ) – Kod Adı: Londra ( 2016 )

londonhasfallen

Aynı seride yer alan Kod Adı: Olmypus ( 2013 ) filmini izlememiştim, fakat bu başarılı filmden sonra onu da izlemeye karar verdim. Britanya başkanının aniden ölmesi ile bütün dünya liderleri cenazeye katılmak için toplanmıştır. Alınan yüksek güvenlik önlemlerine rağmen terörist saldırıda birçok vatandaş ile beraber 5 başkan öldürülür. Saldırıların arkasındaki terörist başının asıl niyeti ise ABD başkanını öldürmektir. 5.9 IMDB puanı ile değerinin altında kaldığını düşünüyorum.

Bilim-Kurgu – Yıldızlar Arası ( 2014 ) 

yıldızlararası 1

Eğer izlemediyseniz çok şey kaçırdığınıza inandığım film. 2014 yılında sinemada izlemiştim, yakın tarihte fırsat bulunca tekrar izlemeyi planlıyorum. 

Filmin konu olduğu gelecekte yeryüzünde yaşam tehlikeye girmiştir. Son zamanlarda keşfedilen bir solucan deliği ise insanlık için umut olur, solucan deliğinden geçerek boyut değiştirip yeni keşifler yapmak bir grup astronot-kaşife düşer. Astronotlar farklı boyutta geçen her 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu için hızlı davranmalılar.

Macera ( Biyografi ) – 127 Saat ( 2010 )

127 Saat

Listemizin en eski filmine merhaba deyin. Henüz izlemeye vakit bulamadığım fakat birçok yerde karşılaştığım filmi size önermekten çekinmeyeceğim. Dağcı Aron Ralston’un başından geçenlerin ele alındığı film 8.2 IMDB puanına sahip. Diyebilecek çok fazla birşey yok. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler