Cuma, Mart 29, 2024

Fiziksel Klavyeli Xiaomi Telefon Xiaomi Qin F22 Pro Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cep telefonları için dönemin bittiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Eski tip cep telefonları bir bir geri dönüyor. Bu noktada öncü marka Nokia diyebiliriz. Marka zamanında efsane olmuş, fiziksel klavyeli standart cep telefonlarını yenileyerek yeniden satışa sunuyor. Şimdi benzer bir adım da Xiaomi’den geliyor. Sızıntılara göre eski tip Xiaomi Qin F22 Pro modeli yolda.

Fiziksel klavyeye sahip bir cep telefonu olacağı gözüken modelin, uygun fiyatıyla da dikkat çekmesi bekleniyor. Peki teknik açıdan bu model için neler biliyoruz?

Xiaomi Qin F22 Pro Özellikleri Nasıl Olacak?

Kutu açılış videosu sızdırılan telefonun, minik bir LCD ekrana sahip olacağı gözüküyor. Her ne kadar telefonda fiziksel klavye olsa da bu ekranda da dokunmatik yüzey bulunacak ve 640 X 960 piksel çözünürlük değerine yer verilecek.

Eğer video doğruysa, telefonun içerisinde yer alacak işlemcinin de bir hayli iddialı olduğunu göreceğiz. Bu tip telefonlarda çok sık görmediğimiz MediaTek G85 işlemcisi kullanılacak.

Xiaomi Qin F22 Pro

4 GB RAM, 128 GB depolama alanı, klavye bölümüne yerleştirilmiş 2 MP değerinde ön ve 8 MP değerinde arka kamera, 2150 mAh değerinde batarya gibi özelliklerle gelecek olan telefonun, yazılım kısmında da Android 12’den güç alacağı söyleniyor.

Xiaomi Qin F22 Pro

Tabii ki bu bilgileri telefon tanıtıldığı zaman doğrulayabileceğiz. Eski tip cep telefonlarıyla akıllı telefonları birleştirecek modelin fiyatı da ortaya çıkmış değil. Fakat kulislerde konuşulan, telefonun çok uygun fiyatlı olacağı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler