Perşembe, Mart 28, 2024

Asus Zenfone 9 için Tanıtım Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni bir kompakt model hazırlığı içerisinde olan Asus’un, Zenfone 9 akıllı telefonu yakın zaman önce ortaya çıkmıştı. Telefon için hazırlanan tanıtım videosu sızdırılmış ve kompakt model tüm hatlarıyla ortaya çıkarılmıştı.

Bu sızıntıdan sonra tanıtımını merak içerisinde beklediğimiz akıllı telefon için güzel haber ise geldi. Asus Zenfone 9 tanıtım tarihi duyuru yapıldı. Duyuruya bakacak olursak telefon çok kısa bir süre sonra resmiyet kazanacak.

Asus Zenfone 9, 28 Temmuz’da Ortaya Çıkacak

Paylaşılan tanıtım afişinde, yeni akıllı telefonun tanıtım tarihinin 28 Temmuz olduğu net olarak duyuruldu.

Kompakt boyutta bir akıllı telefon olacağı da söylenen modelin diğer detayları ise verilmedi. Sadece telefonun ön yüz tasarımını gösteren bir karenin olduğunu gördük.

Bu görsele göre, söz konusu akıllı telefon beklentilerde de olduğu gibi ekrana gömülü bir kamerayla beraber gelecek.

Asus Zenfone 9

Üst ve yanlardan çerçevesiz olacak olan akıllı telefon, alt kısımda ise çerçeve alanına yer verecek.

Henüz modelin arka kapak tasarımı resmiyet kazanmadı. Diğer teknik detaylarla beraber 28 Temmuz’da tüm tasarım ortaya çıkmış olacak.

Hem amiral gemisi bir akıllı telefon hem de kompakt yapıda bir model olarak öne çıkmasını beklediğimiz Asus Zenfone 9 için fiyatı da merakla bekliyoruz. Zira telefon iPhone Mini modellerine rakip olacak nitelikte bir akıllı telefon. Fiyat burada önemli detay.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler