Cuma, Nisan 26, 2024

Ford F-150’ye 6×6 Segmentinde Hennessey Dokunuşu

Paylaş

silkroad gaminggentr

6×6 klasmanı gün geçtikçe yeni modeller ile tanışmaya devam ediyor. Şimdi de Ford F-150 VelociRaptor Amerika’lı performans markası olan Hennessey dokunuşu ile yeniden yazıldı. Aracın heybetli görünümünün yanı sıra, performansı ile Off-Road standartlarını zorlayacak.

Ford F-150 Velociraptor Neler Sunuyor ?

Bundan bir kaç ay önce Lamborghini Urus 6×6 modelini sizlerle tanıştırmıştık. Heybetli görünümlerinin yanı sıra bu canavarlar performansları ile de ön plana çıkarken, şimdi de bu seriye Ford F-150 ile katılıyor.

ABD’li model geliştirme firması olan Hennessey şimdiye kadar aşağıdaki markaları resmen baştan çizmişti. Şimdi sıra Ford F-150 Velociraptor‘a geldi.

❱ Jaguar

❱ Corvette

❱ Cadillac

❱ Nissan

ford-f-150-velociraptor-003
En İyi Off-Road Modeli Seçilebilir

Ford F-150 Raptor‘un üst modeli olarak üretilen Ford F-150, 600 beygir güce sahip olduğu gibi, toplamda altı tekerleğe sahip. Off-Road koşulları için özel olarak geliştirilen bu canavar, lastik takımlarının yer aldığı VelociRaptor 6×6‘da 20 inç’lik jant takımı yer alıyor.

Ford F-150 VelociRaptor‘un başlangıç fiyatı 295 bin dolar olarak belirlenmiş. Ayrıca Hennessey firması 22 bin dolar daha ödeyecek kişilere ek olarak modifikasyon, yazılım ve Twin-Turbo özelliklerini ekleyeceğini duyurdu. Performans geliştirme için ek paket olarak sunulan bu detaylar canavarı bir adım daha öteye taşıyabiliyor.

ford-f-150-velociraptor-002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler