Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Forspoken için Ücretsiz Demo Sürümü Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Forspoken, kesinlikle bu yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alıyordu. Fakat oyun çıktıktan sonra ise resmen eleştiri yağmuruna tutuldu.

Zaten Forspoken sistem gereksinimleri konusunda iddialı değerler istemesiyle öne çıkmıştı. Fakat oyun yayınlandıktan sonra, yüksek sistem gereksinimlerine karşın optimizasyon sorunları da yaşandığı şikayetleri gelmeye başladı.

İnceleme puanlarından da istediğini alamayan oyun için haliyle bir ön yargı oluştu. Oyun konusunda fikir vermekte zorlanan oyuncular için ise yeni bir fırsat var. Oyunun demo sürümü de yayınlandı.

Forspoken Demo Boyutuyla Şaşırtıyor

Oyunu satın almadan önce denemek isteyenler için demo sürümü de yayına açıldı. Hem Steam üzerinden hem de Epic Games üzerinden demo sürümünü ücretsiz olarak indirmek ve oyunu denemek mümkün.

Demo sürümü ücretsiz ama şunu da belirtelim ki 43 GB gibi bir boyut var. Oyunun boyutunun yüksek olduğunu zaten biliyoruz. Sistem gereksinimlerinde de 150 GB boş alanınız olması gerektiği belirtiliyor.

Forspoken

Fakat demo sürümünün 43 GB olması çok da beklediğimiz bir durum değil. Muhtemelen oyuncuların detayları görmesi ve oyun hakkında iyi bir fikre sahip olması için detaylı bir demo hazırlandı.

Tabii ki demodan önemli olan asıl konu optimizasyon sorunlarının ne zaman giderileceği. Muhtemelen yapımı daha kararlı hale getirecek güncellemeler yakında yayınlanacaktır. Güncellemelerden sonra oyuna görüş değişir mi bunu zamanla göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler