Pazar, Haziran 23, 2024

Fractal, Computex 2024 Kapsamında Dört Yeni Ürününü Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yenilikçi PC kasası tasarımlarıyla tanınan İsveçli şirket Fractal, oyun istasyonunu yeniden hayal etmek için yola çıktı.

Kısa süre önce piyasaya sürülen North ve Terra kasalarında olduğu gibi, Fractal tamamen yeni bir ürün serisi ortaya koyarak geleneksel PC Oyun deneyimine meydan okumayı hedefliyor.

Bu vizyonla beraber Computex Taipei 2024 fuarında markanın 4 yeni ürününü tanıttığını gördük.

İlk olarak Fractal, Üst düzey ofis koltuklarının ergonomik konforunu sezgisel kontroller ve oyun istasyonunu yükseltmek için tasarlanmış bir estetikle birleştiren bir masa sandalyesi olan Refine'i tanıttı.

File, kumaş ve Alcantara kaplamaların yanı sıra akışkan senkro-eğim mekanizması, 4D kolçaklar ve ayarlanabilir bel desteği gibi üstün özelliklere sahip olan Refine, uzun süreli oyun seansları için konfor sağlamak üzere tasarlanmış bir ürün.

Fractal ayrıca zengin bir ses deneyimi için özel ayarlanmış sürücülere ve kristal netliğinde iletişim için çıkarılabilir bir mikrofona sahip bir oyun kulaklığı olan Scape'i de tanıttı. Bir sonraki oyun seansına hazır olmayı sağlayan yenilikçi kablosuz şarj standı ile eşleştirilen ve masa alanını azaltan Fractal Scape, oyun deneyimini geliştirmek için tasarlanmış iddialı bir kulaklık.

Son olarak markanın az yer kaplayan iki yeni PC kasasını da duyurduğunu belirtelim. Mood, yapıya tam erişim için kayarak açılan şık kumaş dış gövde ile evle uyumlu bir görünümle oyun istasyonunu düzene sokmak için tasarlanmış. Era 2, yontulmuş alüminyum gövdesi ve masif cevizden havalandırmalı ahşap üst paneli sayesinde maksimum hava akışına sahip geliştirilmiş bir devam kasası.

Mood 05 Mood 04 Mood 03 Mood 02 Mood 01

Fractal Mood Hakkında

Mood, oyun istasyonunu modern bir görünüme kavuşturmak için tasarlanmıştır. Modern oyuncuların evleriyle uyumludur. Minimize edilmiş bir ayak izi ve 360° erişim için kayarak açılan şık kumaş dış gövde yapı. Mood'un içinde, üst kısımda havayı hareket ettiren 180 mm'lik güçlü bir fan bulunuyor.

Bileşenlerin serin kalmasına yardımcı olmak için sütun şeklindeki gövdesinden yukarı doğru yerleştirilmiş fanları görüyoruz. Ayrıca kasa 325 mm'lik bir grafik kartını düzgün bir şekilde gizleyerek kullanıcıların bir PC'yi entegre etmesine olanak tanır bir yapıyla beraber geliyor.

Fractal Mood 18 Haziran 2024 tarihinde aşağıdaki modellerde satışa sunulacak. Türkiye fiyatları ise belli değil.

  • Fractal Mood Siyah- $149,99
  • Fractal Mood Light – $149,99

Era 2 04 Era 2 03 Era 2 02 Era 2 01 Era 2 05 Era 2 06

Fractal Era 2 Hakkında

Era 2, ikonik küçük form faktörlü kasanın bir evrimi. Masif ceviz havalandırma paneline sahip Era 2, küçük form faktörlü bir kasa. Zarif bir şekilde şekillendirilmiş dış gövdesi
anodize alüminyumdan yapılmış olan kasanın ve tek parça halinde kayarak sezgisel, iyi
inşa edilmiş iç mekanı ile dikkat çekiyor. İçinde 326 mm'ye kadar güçlü bir GPU barındırabildiğini belirtelim.

Fractal Era 2, 2024 yılının 3. çeyreğinde aşağıdaki modellerde satışa sunulacaktır.

  • Fractal Era 2 Gümüş – 199,99 $
  • Fractal Era 2 Kömür Grisi – 199,99 $
  • Fractal Era 2 Gece Mavisi – 199,99 $

Refine 03 Refine 02 Refine 01

Fractal Refine Hakkında

Refine, uyarlanabilir, nefes alabilen file veya yumuşak, dolgulu kumaş seçenekleri mevcut.
Açık veya Koyu renk paletleri olmak üzere farklı seçeneklerde karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda esnek Alcantara kaplama seçeneğinin de mevcut olduğunu belirtelim. Alcantara kaplamanın genellikle lüks araçlarda kullanılan kaplama seçeneği olduğunu da belirtelim. Tüm kombinasyonlar şunları sağlar yastıklı kolçaklar ve çıkarılabilir hafızalı köpük sayesinde ek konfor sunan kafalık.

Fractal Refine, 2024 yılının 3. çeyreğinde aşağıdaki modellerle dünya çapında satışa sunulacak:

  • Refine Mesh Dark – 549,99 $
  • Refine Mesh Işık – 549,99 $
  • Refine Kumaş Koyu – 549,99 $
  • Refine Kumaş Işık – 549,99 $
  • Refine Alcantara® Dark – 899,99 $

Refine and Scape 01 Refine and Scape 02

Fractal Scape Hakkında

Scape zengin, konforlu ve sezgisel bir kablosuz ses deneyimi sunması için tasarlanmış. Temiz çizgiler, yumuşak kumaş ve kablosuz şarj ile eşleştirilmiş standı, temiz ve düzenli bir oyun estetiği sunuyor. Şarj standı ayrıca sorunsuz endüktif şarj sağlıyor ve böylece kullanıcılar Scape'i kolayca ellerine alıp kullanabiliyor ve pil seviyelerini düşünmeden oyunlarına girebiliyorlar.

Fractal Scape, 2024 yılının sonlarında aşağıdaki modellerde satışa sunulacak:

  • Fractal Scape Dark – 199,99 $
  • Fractal Scape Light – 199,99 $
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler