Pazar, Haziran 16, 2024

Galaxy A14 5G için Beklenen Güncelleme Yayında

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, One UI 5.1 güncellemesini sadece amiral gemisi telefonlara sunmuyor. Marka yeni arayüz güncellemesini orta segment modellere de ulaştırmaya başladı. En son Galaxy A14 5G için One UI 5.1 güncellemesi yayınlandı.

Yeni arayüz güncellemesi, son Android sürümü üzerinden yükseliyor. Güncelleme aynı zamanda güvenlik yamalarını da getiriyor.

Galaxy A14 5G için One UI 5.1 Yayında

Söz konusu orta segment model, Ocak ayında karşımıza çıkmıştı. Samsung, telefon tanıtımı sırasında zaten güncellemeler konusunda da bilgi vermişti. Bu bağlamda cihaz 3 Android güncellemesi alacak biliyoruz.

Yeni güncellemesi sonrasında akıllı telefon Android 13 tabanında One UI 5.1 arayüzüne kavuşmuş oldu. Güncelleme sonrasında cihaz için yapı numarası da A146BXXU1BWC3 olarak değişti.

Galaxy A14 5G

Güncellemenin son Mart 2023 güvenlik yamasını da barındırdığını ekleyelim. Güncelleme konusunda bilinmesi gereken önemli bir detay var. Şöyle ki Samsung güncellemeyi sundu ama bir anda tüm cihazlar bu güncellemeyi alamayacak.

Güncellemenin her cihaza ulaşması biraz zaman alabilir. Bölge bölge yayınlama yapılıyor. Ülkemizde de yakın zamanda cihazlar güncellemeyi alacaktır. Belli aralıklarla kontrol etmekte yarar var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler