Perşembe, Mart 28, 2024

Galaxy Enhance-X Yayınlandı! Fotoğrafları İyileştirecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fotoğraf düzenleme uygulamalarına önem bir hayli artmış durumda. Malum devir sosyal medya devri. En iyi fotoğrafı nasıl elde ederiz diye uğraşıp duruyoruz. İşte Samsung bu konuda yardımcı olacak yeni programı Galaxy Enhance-X için de beklenen haberi verdi.

Çok kısa bir süre önce yapılan duyuruyla beraber Enhance-X uygulamasının indirilmeye açıldığı belirtildi. Peki bu uygulama nereden indirilecek ve nasıl bir işe yarıyor?

Galaxy Enhance-X ile Fotoğraflarınızın Kalitesini Arttırabilirsiniz

Samsung’un yeni uygulaması, yapay zeka temelli olan bir uygulama. Amaç fotoğraflarınızın kalitesinin biraz daha iyileştirilmesini sağlamak. Uygulama;

  • Bulanık fotoğrafları belli bir ölçüde netleştirebiliyor.
  • Fotoğrafların çözünürlüklerini belli bir oranda arttırabiliyor.
  • Fotoğraflardaki izleri ortadan kaldırabiliyor.
  • Işığı az fotoğrafları daha aydınlık ve net bir hale getirebiliyor.
  • Fotoğraflardaki istenmeyen yansımaları kaldırabiliyor.

Yapay zekanın gücünü kullanarak biraz daha efektif fotoğraflar elde etmenizi sağlayan Galaxy Enhance-X uygulamasını yüklemek için ise Galaxy Store’a sahip olmanız gerektiğini belirtelim.

Galaxy Enhance-X

Android 10 ve üzeri uyumlu Samsung cihazlarda kullanılabilen uygulama boyut olarak da 122 MB civarında bir boyuta sahip.

Kendi Samsung cihazımda da uygulamayı denemedim. Ama yakın zamanda denemeler yapacağım. İlerleyen dönemde Enhance-X için bir inceleme içeriği de paylaşırız.

Şimdilik uygulamayı kullanmak isteyenler için tamamen ücretsiz olduğunu belirtip, şuraya uygulamayı indirebileceğiniz sayfanın bağlantısını ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler