Cuma, Mart 29, 2024

Xiaomi 12S Ultra Oyun Performansıyla Gündemde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok kısa bir süre önce tanıtıma çıkan Xiaomi 12S Ultra akıllı telefon modeli, daha çok kamerasıyla konuşulan bir telefon olacak. Zira Leica lenslerin kullanıldığı telefon, şimdiye kadar gördüğümüz en geniş lenslerle geliyor.

Her ne kadar kamera performansı konuşulacak olsa da telefonun diğer alanlarda da iddialı olduğu kesin. Bunu kanıtlayacak son test Golden Reviewer tarafından yapılmış. Telefonu oyun testlerine sokan ekip, şaşırtıcı sonuçlar elde etmiş.

Xiaomi 12S Ultra, iPhone Modellerinden Daha İyi Oyun Performansı Sunuyor

Genshin Impact oyununun en yüksek ayarlarında yapılan testte Xiaomi 12S Ultra akıllı telefonu, 57.7 FPS değeriyle beraber tüm sıralamada ikinci sırada yer alıyor.

Birinci sırada ise bir telefon değil de tablet görüyoruz. İlk sırada yer alan tablet iPad Mini 6 serisi tablet. Apple A15 işlemcinin kullanıldığı tablette, 59.3 ortalama FPS değeri elde edilmiş.

Hemen aşağı sıraya indiğimiz zaman ise 3. sırada iPhone SE 2022 yer alıyor. 54 FPS ortalaması ile telefon, Xiaomi 12S Ultra modelinin hemen arkasından geliyor.

Xiaomi 12S Ultra

Burada beni şaşırtan bir durum oldu. Şöyle ki iPhone 13 Pro Max listede 7. sırada yer almakta. Apple’ın en güçlü modeli olmasına karşın iPhone SE 2022 modelinin gerisinde.

Aslında işlemciler de aynı zaman neden böyle bir durum oluştu bilemiyoruz. Biz onur konuğumuza geri dönecek olursak, Xiaomi’nin yeni telefonu güç anlamında da kendisini kanıtlamaya başladı diyebiliriz.

Tabii ki telefonun tam olarak piyasada yerini almasını beklemeli ve çok daha fazla testi görmeliyiz. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinin de yapabilecekleri hakkında daha fazla test lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler