Cumartesi, Nisan 20, 2024

Galaxy Note 21 Beklenenden Daha Erken Piyasaya Sürülecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un yenilikçi amiral gemilerinden Note 21’in geliştirme sürecinin henüz ilk aşamalarında olduğu bildirilse de, Samsung’un akıllı telefonu piyasaya sürüp sürmeyeceği tam olarak belli değil. Yine de Note 21’in gün ışığını göreceğini düşünürsek, Samsung’un ekran altı özçekim kamerasını kullanan ilk akıllı telefonu olabilir.

Galaxy Note 21’in yanı sıra, Galaxy Z Fold 3 modelinde de bir ekran altı özçekim kamerası olması da bekleniyor. Ancak, teknolojiye sahip ilk Samsung cihazı olma ihtimali düşük. Bunun nedeni, Samsung’un Note 21’i selefi Note 20’den daha önce piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor.

Vietnamlı bilgi sızıntısı @Chunvn888‘e göre Samsung, Note 20’nun halefi üzerinde çalışmaya bu erken saatlerde başlamaya karar verdi çünkü şirket onu erken piyasaya sürmek istiyor. Ancak bilgi sahibi bize kesin çıkış tarihi hakkında hiçbir ayrıntı vermiyor. Ancak ekran altı kamerayı kullanan ilk Samsung telefonu olduğu söylentileri doğruysa, Note 21’in Galaxy Z Fold 3’ten daha erken çıkacağı söylenebilir.

Ancak bu, Samsung’un Note 21’i piyasaya süreceğini doğrulamıyor. Analizci @cozyplanes’e göre bu, yeni ürünlerin hurdaya çıkarıldığı aşamadır. Dolayısıyla, Samsung’un Note 20’nin halefini hurdaya çıkarması mümkün olursa, bu sadece Galaxy Note severleri hayal kırıklığına uğratmakla kalmayacak, aynı zamanda Galaxy Z Fold 3’ü ekran altı kamera teknolojisini kullanan ilk Samsung telefonu yapacak. Durum ne olursa olsun, Samsung’un yakında çıkacak olan S21 Ultra ve Galaxy Z Fold 3’e S Pen için destek ekleyeceği bildirilmeye değer.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler