Cumartesi, Nisan 27, 2024

Galaxy Note 7’nin Reklamları Dönmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7 için reklam çekimleri tamamlandı. Teknoloji devi yine reklam çekimlerini yayınladıktan sonra ortaya nasıl profesyonel işler çıkartabildiğini izleyicilere tekrardan gösterdi.

Galaxy Note 7 Reklamında Bomba Sahnesi

Şunu itiraf edeyim: Adamlar reklam çekimlerini kurgularken gerçekten film senaryosu hazırlar gibi hazırlanıyorlar. Bir ürün satmak istiyorsanız zaten en büyük koz dijital pazarlamada o ürün kullanıcılara öyle bir göstermelisiniz ki, ürün iyi olmasa bile satsın. İyi olmama durumu tabii ki Note 7 için geçerli değil. Samsung Galaxy Note 7 için çektiği yeni reklam filminde ise yakından tanıdığımız bir isim olan aktör Danny Glover görünüyor.

Bombacı Mülayim Danny Glover

Usta aktör Danny bu reklam filminde bomba imha uzmanı kılığına girdiği gibi, bir bombanın peşine düşüyor. Bombanın patlamasına sadece 12 saat kadar kısa bir süre kaldığı için, bombayı etkisiz hale getirebilmek için çalışıyor. Ancak Danny reklam filminde bombayı imha etmek yerine telefonu ile oyalanmaya başlıyor.

Samsung burada cihazın 12 saatlik pil ömrü olduğunu vurguluyor. Aslında bu süre günümüz akıllı telefonları için çok da övünülecek bir şey değil. Yeni yayınlanan reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler