Cuma, Mart 29, 2024

Game Of Thrones 7.Sezon

Paylaş

silkroad gaminggentr

Öncelikle belirtmem gerekiyor ki, bu yazı henüz Game Of Thrones seyretmemiş olanlar için Game Of Thrones 7.Sezon spoilerı içeriyor. Henüz Game Of Thrones‘da günceli yakalayamadıysanız, okumaya devam etmemeniz sizin yararınıza olacaktır. Uyarımı yapıp içimi rahatlattıktan sonra Game Of Thrones 7.Sezon yazıma başlayabilirim. 

Her bölümünü heyecanla seyrettiğimiz ve defalarca teoriler ürettiğimiz Game Of Thrones, ekranlara ve bizlere veda edeceği büyük final sezonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Her bölümünü kaçırmadan seyretmiş bir Game Of Thrones sever olarak açıkçası 7.Sezon‘dan beklentim çok büyük. Neler olacağını kestirmenin neredeyse imkansız olduğu dizide yine bizi şaşırtacak olayların meydana geleceği görüşündeyim. Tabi ki kesin olan şeyler de var. Ve bu kesin olan şeylerden en önemlisi: “When the long night comes again, we need to be ready.” yani “Uzun gece tekrar geldiğinde, hazır olmalıyız.” Uzun gece ile kastedilen elbette artık dilimize pelesenk olan “Winter is coming” sözünden de bildiğimiz o çetin kıştır. Yayımlanan Game Of Thrones 7.Sezon Fragmanında Ak Yürüyenlerin (White Walkers) duvara dayandığını görüyoruz. Kısacası o büyük savaş artık geldi. Peki ne olacak? Tahtlarına yürüdüğü görülen 3 hükümdar birbirlerini mi yiyecek? Yoksa birleşip Ak Yürüyenlerle mi karşılaşacak? Ya da Khaleesi, Jon Snow’a kuzeyi vaat ederek Demir Tahtı Cersei’den alacak, bu sırada kuzeyden saldıran Ak Yürüyenlere, ejderhaları ve Valyrian Çelikli teçhizatları ile görkemli bir karşılama mı yapacaklar? Hazır olmalıyız dediğine göre bir şekilde birlik sağlanacak ama nasıl? Aradığımız tüm cevapları Game Of Thrones 7.Sezonunda bulacağız.

Bahsettiğim Game Of Thrones 7.Sezon Fragmanını seyretmek isteyenler için videoyu yazıma ekliyorum.

Peki Game Of Thrones 7.Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Fragmanda da açıkça görüldüğü üzere 16 Temmuz 2017 Pazar günü Game Of Thrones 7.Sezonu ekranlardaki yerini alacak.

Game Of Thrones 7.Sezon İlk Görselleri Paylaşıldı

Paylaşılan görsellerde Jon Snow’dan tutun Lyanna Mormont’a, Khaleesi’den Cersei’ye bir çok kişi ve yeni sezonla ilgili fikirler yer alıyor. Sizleri görseller ile baş başa bırakıyorum.

game of thrones sezon 7 pch album 1

game of thrones sezon 7 pch album 2

game of thrones sezon 7 pch album 3

game of thrones sezon 7 pch album 4

game of thrones sezon 7 pch album 5

game of thrones sezon 7 pch album 6

game of thrones sezon 7 pch album 7

game of thrones sezon 7 pch album 8

game of thrones sezon 7 pch album 9

game of thrones sezon 7 pch album 10

game of thrones sezon 7 pch album 11

game of thrones sezon 7 pch album 12

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler