Cuma, Nisan 19, 2024

Game of Thrones Öncesini Anlatacak House of the Dragon Çalışmaları Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyayı sallayan dizilerden biri olan Game of Thrones bitti. Kış geldi geçti, kötü kraliçe öldü ve beklenen son. Dizi bitti ama seri devam edecek. Devam serisinde House of the Dragon ilk sırada yer alacak.

Yeni yapım, çok yakın bir süre önde resmi olarak duyuruldu. Prodüksiyon için çalışmalara geçildi ve dizinin konusu ile yayın tarihi gözüktü.

House of the Dragon ne zaman yayınlanacak?

Yine HBO imzasını taşıyacak olan dizi, George RR Martin’in bir diğer eseri olan Fire & Blood serisine dayanacak. Game of Thrones dizisinden tam 300 yıl öncesini konu alacak yeni dizi, tam olarak hikayenin özüne odaklanacak.

Hani ejderhaların annesinin dahil olduğu çılgın bir klan vardı. İnsanları ejderha alevleriyle yakan çılgın bir kral vardı. İşte yeni dizi bu haneye odaklanacak. Ejderhalar hanesi Targaryen konu ediniyor olacak.

House of the Dragon

Dizinin tam yayın tarihi ise bilinmiyor. Fakat söylenen şu ki ilk sezon 2022 yılında hazır olacak. İlk sezon seneye yayınlanacak ama sonraki sezonlar için bir şey diyemiyoruz. Game of Thrones gibi yıllarca giden bir yapım olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler